Olof K Gustafsson avslöjar Pablo Escobars förmögenhet i ny dokumentärserie

Under flera månader har Olof K Gustafsson, fängslad i Spanien, haft kontakt med SvD:s reporter via en insmugglad telefon. I dokumentärserien ”Hallå, det är Olof K” kan du följa hur relationen utvecklas.

Olof K Gustafsson hävdar att han har tillgång till den colombianske narkotikasmugglaren Pablo Escobars förmögenhet, som ingen har lyckats lokalisera tidigare. I podden påstår han att han har tillgång till Escobars konton i Schweiz, Hongkong och Luxemburg med en uppskattad summa på 30 miljarder dollar.

Trots att USA begärt utlämning av Olof K Gustafsson på grund av misstankar om bedrägeri och penningtvätt, planerar han att göra sig av med all dokumentation som rör Escobars konton innan dess. Efter övertalning får SvD:s reporter tillgång till hundratals dokument, inklusive ett papper med Escobars signatur.

Vad dessa dokument innehåller och om de är äkta återstår att se. Lyssna på dokumentärserien för att få reda på svaret och följ med på den spännande resan med Olof K Gustafsson och SvD:s reporter.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version