Investeringstips: Hur Jessica Campbell går från ishockey till framgång som tränare

32-åringen Jessica Campbell har gjort en imponerande resa från att spela ishockey i Malmö till att bli assisterande tränare för AHL-laget Coachella Valley Firebirds. Trots den symboliska betydelsen av hennes närvaro på bänken under en match mellan Seattle och St Louis, så var det en vanlig dag på jobbet för henne. Campbell är fokuserad på sin uppgift och ser det som en del av något större att vara en kvinnlig tränare inom hockeyvärlden.

Seattle förlorade matchen mot St Louis med 2-3, men Campbell fortsätter att inspirera unga barn och visa att kvinnor också har en plats i tränarrollen. För mer spännande nyheter inom NHL, läs vidare om det första svenska målet i NHL och det nya NHL-lagets succédebut.

I denna artikel har vi utforskat Jessica Campbells framgångssaga som går från att vara en ishockeyspelare till att bli en framgångsrik tränare. Hennes engagemang och fokus på uppgiften har tagit henne långt och inspirerar andra att följa sina drömmar, oavsett kön. Det är viktigt att uppmärksamma och stödja kvinnor inom idrottsvärlden, och Campbells historia är ett bevis på att det är möjligt att nå framgång oavsett vilken bakgrund man kommer ifrån. Så kämpa på och följ dina drömmar – du kan också nå toppen!

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version