Chocken efter stjärnans död

Fansen är i chock efter det plötsliga beskedet att Liam Payne dött. Stjärnan befann sig i Argentina och lade upp flera inlägg på Snapchat under onsdagen. Sista bilden lades ut kort före att hans död bekräftades. Nöjesvärlden är i sorg. Beskedet att artisten och tidigare One direction-medlemmen Liam Payne dött har lämnat fansen i chock. Han blev 31 år. ”Som ett fan av One direction sedan 2011 vet jag inte ens hur jag ska ta in att Liam Payne är död”, skriver en användare på plattformen X. ”Jag kan inte greppa att Liam Payne är död”, skriver en annan. Detta är bara två av tusentals kommentarer från användare som uttrycker sin sorg.

Vloggade om sin vistelse i Argentina
Enligt lokala medier ska stjärnan ha fallit från tredje våningen på ett hotell i Buenos Aires, Argentina. Fans i Buenos Aires har börjat samlas utanför hotellet för att ta farväl och minnas Liam Payne, enligt tidningen La Nacion. – Jag är i chock, jag kan inte tro det. Jag bor fem kvarter bort och tänkte att jag måste hit, säger Martina Di Lalla, 23, till AFP. – Det känns som att en del av mina tonår gått förlorad, säger Lena Durek, 21, som också befann sig utanför hotellet, till nyhetsbyrån. Stjärnan dokumenterade sin vistelse i Argentina på Snapchat både i klipp och bilder. Sista inlägget på Paynes Snapchatkonto lades upp kort före dödsbeskedet. Det rör sig om en spegelselfie där artisten poserade med flickvän Kate Cassidy, 37. Det är oklart exakt när bilderna har tagits och klippen spelats in. Under natten till torsdag svensk tid var samtliga Snapchat-inlägg borttagna.

Ingen av ex-medlemmarna har kommenterat
Payne var en del av succégruppen One direction från 2010 till 2016, då gruppen splittrades. Gruppen, bestående av Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles, Zayn Malik och Louis Tomlinson bildades inför sjunde säsongen av talangshowen ”The X Factor”. Ingen av de tidigare bandmedlemmarna har ännu kommenterat dödsfallet. 2011 släppte de debutalbumet Up All Night som gick in som nummer ett på brittiska Billboard. Förra året blev Liam Payne akut inlagd på sjukhus på grund av en allvarlig infektion i njurarna, och fick skjuta upp sin turné i Sydamerika. I augusti besökte Liam Payne Stockholm tillsammans med flickvännen.

Analyserat: En tragisk händelse har inträffat med Liam Paynes plötsliga död, vilket har lämnat fans och nöjesvärlden i sorg. Han föll från tredje våningen på ett hotell i Argentina, vilket har chockat många. Ingen av hans tidigare bandmedlemmar har ännu kommenterat dödsfallet. Denna händelse påverkar inte bara musikvärlden utan även människors känslor och minnen relaterade till en av medlemmarna i det populära bandet One Direction. Det är en påminnelse om att livet är skört och att man aldrig vet vad som kan hända, vilket kan påverka hur man ser på sina egna liv och relationer.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version