Opplev Luksuriøse All-Inclusive Elvecruise med VIVA Cruises og Vista Travel

VIVA Cruises, i samarbeid med Vista Travel, tilbyr luksuriøse all-inclusive elvecruise-opplevelser langs blant annet Rhinen, Mosel, Donau eller Seinen. Daglig leder i Vista Travel, Svein Erik Søgård, fremhever de ekstraordinære tjenestene og skreddersydde opplevelsene som tilbys om bord på VIVA Cruises’ femstjerners skip. Cruise-pakkene kan vare i opptil åtte dager, med muligheter for forskjellige utflukter og opplevelser langs ruten. Gjestene blir innkvartert i luksuriøse lugarer med alle bekvemmeligheter, inkludert gourmetmåltider i skipets restaurant. Alle reiser arrangert av Vista Travel har norsk reiseleder for å gi ekstra støtte og service til de reisende. Vista Travel er VIVA Cruises’ største samarbeidspartner i Skandinavia og planlegger rekordmange cruise-avganger med rederiet i 2024 og 2025.

“Nyt øyeblikket” er ikke bare et motto for VIVA Cruises, det er en filosofi som gjennomsyrer hele opplevelsen om bord i de femstjerners skipene. I all-inclusive-pakkene er alt fra drikke og flere daglige gourmetmåltider inkludert. Det eneste du som reisende trenger å gjøre, er å møte på flyplassen.

Åtte dager langs vakkert elvelandskap

Et typisk elvecruise langs pittoreske landsbyer ved Rhinen, historiske områder ved Donau, bratte vingårder i Moseldalen eller Seinens vakre landskap, varer i åtte dager. Langs ruten legger skipene til flere steder. Her er det mulig å kjøpe opplevelsespakker med forskjellige utflukter og aktiviteter. Alt tilrettelagt og organisert, slik at gjestene bare kan nyte.

En femstjerners opplevelse

Om bord på et av VIVA Cruises sine femstjerners skip blir du innkvartert i lekre lugarer med alle bekvemmeligheter. Flere av lugarene har fransk balkong, og alle har tv, kaffemaskin og minibar, som selvfølgelig etterfylles gjennom hele reisen. Måltidene inntar du i en av skipets flotte restauranter, der frokost- og lunsjbuffeten er rikholdig, og middagene elegante.

Norsk reiseleder

På alle reisene i regi av Vista Travel følger det med norsk reiseleder. Dette er erfarne og kunnskapsrike reiseledere, som gir ekstra innhold og service på turen.

Vista Travel er VIVA Cruises største samarbeidspartner i Skandinavia og arrangerer rekordmange cruise-avganger med rederiet i 2024 og 2025. Det sveitsiske familieeide rederiet har en rekke moderne elvecruiseskip med høy komfort. Elvecruisene blir raskt utsolgt, så det lønner seg å være tidlig ute med bestilling.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version