Alessandra Ambrosio njöt av en solig dag på Ibiza i sällskap med den stilige affärsmannen Alexander Smurfit under helgen. Den brasilianska skönheten, 43 år gammal, visade upp sin otroliga figur i en tvådelad röd bikini medan hon njöt av solen tillsammans med den irländske multimiljonären Sir Michael Smurfits son, 39 år gammal. Supermodellen – som enligt uppgift har gjort slut med pojkvännen Richard Lee – och Alexander svalkade av sig när de gick ner för ett dopp i havet. Hennes eldiga bikini visade upp hennes vältränade magmuskler och hade en busig trosa. Den tidigare Victoria’s Secret-ängeln accessorized sin heta look med ett lager halsband och armband. Hon skyddade sina ögon med ett par bruna solglasögon.

Samtidigt var Alexander skjortlös för äventyret när han visade upp sin imponerande muskulösa form i bara ett par ljusrandiga rosa badbyxor. Alexander är en irländsk affärsman från Monaco. Hans far Michael är en ledande figur inom den globala förpackningsindustrin, med en rapporterad förmögenhet på 400 miljoner dollar. Efter att ha njutit av ett dopp fotograferades Alexander när han räckte ut en hand till Alessandra för att hjälpa henne upp ur vattnet. Senare sågs duon prata på bryggan. Det kommer efter rykten om att hon gjort slut med pojkvännen Lee.

I september förra året berättade en källa för DailyMail.com att hon var på en “paus” från sin partner och att “de inte har tillbringat mycket tid tillsammans den här sommaren”. “Hon har varit med vänner och barn, och han har arbetat så de har glidit isär och har inte dejtat på ett tag.” Insidern tillade att det finns en chans att de kan komma tillbaka tillsammans. “Hon har alltid tyckt om honom så kanske löser de det, men vem vet? De har varit ifrån varandra i månader nu, så det är inte troligt.”

Senare sågs de tillsammans i oktober, vilket fick spekulationerna att de hade återupptänds när de njöt av lite PDA under en promenad i New York. Statusen för deras relation är för närvarande okänd, eftersom duon troligen inte har setts tillsammans sedan dess. Innan dess var den senaste gången Alessandra och Richard fotograferades tillsammans i mitten av juni 2023 i Santa Monica, Kalifornien när de var på stranden och spelade volleyboll. Sista gången han dök upp på hennes Instagram-sida var i januari när de var i Utah. Och sista gången hon var på hans Instagram-sida var också i januari. De var på semester på Montage Deer Valley-skiorten i Park City med hennes familj. Alessandra och Richard började dejta i januari 2021.

Stjärnan har två barn – Anja och Noah – med sin tidigare partner Jamie Mazur som hon gjorde slut med 2018 efter 10 år tillsammans. Hon var också romantiskt kopplad till Nicol Oddi från 2018 till 2020. Alessandra – född Alessandra Corine Ambrósio – är en brasiliansk modell. Hon är känd för sitt arbete med Victoria’s Secret och valdes som den första talesmodellen för företagets PINK-linje. Hon var en Victoria’s Secret-ängel från 2004 till 2017 och har modellerat för modehus som Christian Dior, Armani, Ralph Lauren och Next.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version