Ben Affleck anlände med ett leende till sitt kontor i Los Angeles på tisdag och såg smart ut i en snygg kostym. Han, 51 år gammal och mitt i rykten om att han och Jennifer Lopez är på väg mot skilsmässa, såg lycklig ut när han gick genom parkeringsplatsen med en stor iskaffe i handen. Intressant nog bar Ben sin vigselring för tillfället. Silverringen var synlig när skådespelaren körde in på parkeringsplatsen med handen dinglande utanför fönstret. Efter att ha parkerat sitt fordon gick Ben genom parkeringsplatsen med läderskor på fötterna och en svart väska i handen. Ett par solglasögon var instoppade i hans blå skjorta, som han bar under sin krispiga kavaj.

Samtidigt var Bens fru Jennifer Lopez senast sedd i The Hamptons med sina barn. Hon tillbringade Fjärde juli-helgen i området – och utan sin man. Utflykten kommer efter en sensationell rapport från Page Six som påstår att JLos äktenskap med Affleck har varit “över sedan månader”. Insidern berättade också för Page Six att paret har varit “ifrån varandra sedan mars”. Paret – som inte har fotograferats tillsammans på nästan en månad – har varit i centrum för skilsmässo-rykten i månader och sägs vara “på gränsen till skilsmässa”. Trots deras äktenskapliga problem tillade källan att Affleck är “mycket skyddande” mot Jennifer. Förra måndagen rapporterades det att paret säljer konstverk från insidan av sitt 60 miljoner dollar stora herrgård i Bel-Air, Kalifornien. Huset listades för 65 miljoner dollar förra månaden. Och nu verkar det som om en del av de dyra grejerna i den lådformade vita tvåvåningsbyggnaden med 12 sovrum – kallad “Wallingford estate” – också blir avyttrade. Page Six påstod att föremål som målningar och “andra föremål” såldes till samlare i början av juni. Kärleksparet har inte setts offentligt tillsammans sedan den 2 juni när de hade en obekväm kindkyss på hans sons Samuels basketmatch i Los Angeles.

Detta kommer dagar efter att People rapporterade att Affleck hämtade det sista av sina saker från bostaden när Jennifer var på semester i Italien förra månaden. Stjärnorna bor inte längre tillsammans; hon bor i deras 60 miljoner dollar stora Bel Air, Kalifornien-herrgård medan han bor i sitt 100 000 dollar dyra månatliga hyresboende nära sin ex-fru Jennifer Garner. Affleck och Garner delar tre barn: Violet, 18, Seraphina, 15, och Samuel, 12. “Ben fortsätter att bo i det hyrda boendet i Brentwood,” berättade en källa för webbplatsen. Affleck har gått vidare som vanligt trots konstanta rykten om att han är redo att skiljas från sin fru på bara två år. “Han har varit där i cirka två månader nu,” lade en annan källa till. “Han verkar okej. Han har varit på sitt kontor varje dag och verkar fokuserad på arbetet. Han tillbringar också tid med sina barn.” Jennifer, å andra sidan, verkar försöka njuta av lite roligt den här sommaren eftersom hon setts i Paris och sedan i Italien med nära vänner. Mitt i problemen berättade en källa för DailyMail.com att Afflecks ex-fru Garner var tvungen att dra sig tillbaka från en informell medlarroll mellan Affleck och Lopez mitt i separationen, eftersom hon “till slut kom till en punkt där hon sa, ‘Förlåt, löser detta själv.'” Källan tillade: “Det började bli för smärtsamt för henne eftersom det väckte så många minnen från deras skilsmässa.”

Det har gått nästan två år sedan Affleck och Lopez, som först dejtade för decennier sedan, utbytte löften på Little White Chapel i Las Vegas den 16 juli 2022. “I slutändan var det den bästa möjliga bröllopet vi kunde ha tänkt oss,” sa Lopez i sitt nyhetsbrev On the JLo den 17 juli 2022. “Ett som vi drömde om för länge sedan och ett som gjordes mycket verkligt (i statens ögon, Las Vegas, en rosa cabriolet och varandra) till sist.” Paret utbytte löften igen på Afflecks egendom utanför Savannah, Georgia den 20 augusti 2022.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version