Patriot Sejdiu lånas ut till Roda JC i holländska andraligan till 2025

I förra veckan avslöjade Sportbladet att Malmö FF lånar ut Patriot Sejdiu till Roda JC. Nu bekräftar MFF utlåningen, till och med sommaren 2025, i ett medlemsmejl, enligt Fotbollskanalen. I mejlet står det att planen är att nyheten ska kommuniceras vid klockan 10.00.

– Patriot har spännande egenskaper som kan avgöra matcher, vilket han vid mer än ett tillfälle visat även i allsvenskan. Det han fortsatt behöver är kontinuitet i sitt spel för att kunna hålla en jämn och hög nivå över tid. Förhoppningsvis kan Patriot uppnå det i Roda och vi önskar honom stort lycka till det kommande året, säger MFF-sportchefen Daniel Andersson.

Sejdiu var förra säsongen utlånad till NAC Breda, i andraligan, och gjorde fyra mål och två assist på 18 matcher.

24-åringen skrev på A-lagkontrakt med MFF 2020 och har gjort nio mål på 40 framträdanden i klubben. Han har tidigare hamnat i bråk med dåvarande lagkaptenen Lasse Nielsen och har tidigare varit avstängd från träning med MFF av disciplinära skäl.

Analys: I denna artikel presenteras nyheten om att fotbollsspelaren Patriot Sejdiu lånas ut till Roda JC i den holländska andraligan till sommaren 2025. Detta kan påverka både Malmö FF och Roda JC samt Sejdius karriär och utveckling som spelare. För fans och investerare kan det vara intressant att följa detta lån och se hur det påverkar de inblandade lagens prestationer och ekonomi.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version