En internetberömd australisk konstnär blev generad under en nylig interaktion med Hollywood-megastjärnan Will Smith.

Sam Cotton, välkänd för sina roliga animerade videor, gick till Instagram på måndagen för att posta ett direktmeddelande som han påstår sig ha fått från skådespelaren, 55 år gammal.

Skärmdumpen visade ett meddelande som tydligen skickats av Will där han bad Sam att samarbeta, vilket fick den sociala medie-stjärnan att snabbt skicka tillbaka ett exalterat meddelande.

Han blev dock snabbt generad när han skickade Will en unik samarbetsidé om frysta ärtor och hävdade att han inte har hört från den amerikanska stjärnan sedan dess.

Meddelandet som påstås ha skickats av Will den 3 juni löd: ‘Hej Sam! Tittade precis på dina grejer, älskar kreativiteten. Vad kan vi göra för att samarbeta?’

Till vilket Sam – som har mer än 1 miljon Instagram-följare – svarade: ‘JA WILL!!! Nästan svimmade när jag läste detta. Låt mig brainstorma några idéer idag och skicka dem till dig! Tack för de vänliga orden kompis!’

Sam, som är känd för att skapa roliga pratande animationer av livlösa objekt, påstod sedan att han hade skickat Will ett röstmeddelande som beskrev en samarbetsidé om frysta ärtor.

I meddelandet förklarade Sam hur animationen skulle se ut när Will öppnar sin frys och tar fram en gammal och glömd påse med frysta ärtor, innan han har en rolig interaktion med dem.

Han detaljerade: ‘Alla har den här saken i sin frys som de har glömt bort och som har funnits där i åratal. Du öppnar frysen och i hörnet längst bak finns dessa frysta ärtor från 1996.

‘När du tar ut dem är det som att tina upp en grottmänniska från det förflutna. När den vaknar upp är den förvirrad och säger “Var är jag? Vilket år är det? Är det du, Will?”

‘Då måste du be om ursäkt för att du har glömt bort honom helt och han vet inte hur framgångsrik du har blivit så han frågar “Hur gick den där auditionen för Fresh Prince of Bel-Air? Gick det bra?”

‘Hur som helst, ni har en fin catch-up men det slutar med att du bara kastar in honom i soporna, du vet? Hur som helst, det är bara en idé om ärtor, jag har andra idéer också om du är intresserad.’

Tyvärr verkade det som att Will inte var förtjust i den unika idén eftersom Sam påstod att han inte hade hört av honom på månaden sedan deras utbyte, vilket gjorde honom generad.

Genom att dela meddelandena på Instagram skrev han: ‘Kan ni fatta, vad har jag gjort? Will Smith messade mig om att samarbeta och jag skickade honom en idé om att prata med frysta ärtor och sedan hörde jag aldrig av honom igen. Vad tänkte jag på?’

Även om Will tydligen inte var ombord med pitchet, hade en rad kända namn flockat till kommentarsdelen för att visa sitt stöd.

Den amerikanska skådespelaren och producenten David Arquette – ex-maken till Courteney Cox – skrev: ‘Jag älskade idén för vad den är värd.’

Medan Love Island Australiens värd Sophie Monk också visade sitt stöd när hon kommenterade: ‘Bästa idén också.’

MasterChef Australiens domare Poh Ling Yeow tillade: ‘Hur mystiskt.’

Och Colin From Accounts medskapare Patrick Brammall skrev: ‘Jag älskar detta så mycket. Verkligen. Att det hände, att du inte hörde tillbaka, att du delade det, att han kanske fortfarande återkommer till dig. Toppen.’

I sitt svar på Patricks kommentar erkände Sam: ‘Jag har blivit allt mer självmedveten om idén för varje dag som går…’

Hans fans tog också till kommentarerna för att dela sitt hopp om att Will går med på skissen i en tråd med ordvitsfyllda anmärkningar, och föreslog till och med titeln ‘The Fresh Peas of Bel-Air’.

En sa: ‘Det är så mycket roligare än att faktiskt samarbeta med honom.’

En annan skrev: ‘Fresh Peas from Bel-Air,’ medan en tredje skämtade: ‘Kanske har han gjort sina ärtor med situationen.’

En fjärde kommenterade: ‘Och precis som det var du glömdes bort på samma sätt som de där ärtorna var. Poetiskt.’

Medan en femte tillade: ‘Jag har hört att @willsmith är väldigt svår att ärtas med.’

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version