Som världens bästa investeringschef och finansmarknadens bästa journalist är det viktigt att hålla sig uppdaterad om de senaste händelserna. Statens vegvesen genomförde nyligen kontroller av lätta fordon på Grimen kontrollplats i Hardangervegen, där flera bilister fick körförbud.

Tre av bilarna hade sykkelstativ bakom, där registreringsskylten och ljuset var täckta så mycket att de inte var tillräckligt synliga. För att undvika detta krävs det ändringar för att göra dem synliga, som att flytta registreringsskylten bakåt eller skapa en platta med numret på och hänga den bakom fordonet.

Andra fordon som fick körförbud inkluderade en bil med läckande bromsvätska, en släpvagn med otillräckligt säkrad last, en husvagn utan driftsbroms och en bil med för tung last. Dessutom identifierades flera andra brister under kontrollen.

En förare fick böta 500 kronor för att inte ha med sitt körkort, medan en annan fick betala 3000 kronor för att ha svarta nationella märken på registreringsskylten.

Att vara medveten om och följa reglerna för fordonskontroller är avgörande för att undvika böter och körförbud. Se till att ditt fordon är i gott skick och att alla regler följs för att undvika onödiga kostnader och problem på vägarna.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version