TNT avbryter konserter på grund av Tony Harnells operation

Tony Harnell, sångaren i TNT, måste genomgå en operation, vilket leder till att bandet tvingas avbryta sina tre konserter i augusti. Enligt TNTs Facebook-inlägg beskrivs operationen som “tidskänslig” och kommer att äga rum i mitten av juli i USA. Harnell behöver minst sex veckors sjukskrivning.

TNT försäkrar dock att Harnell kommer att bli bra och uppmanar fansen att inte oro sig. Harnell själv hälsar till sina fans och försäkrar att hans röst är helt fin och att han snart kommer att återvända till scenen.

De inställda konserterna var planerade att äga rum under Notodden Blues Festival den 2 augusti, den 3 augusti på Bergenhus fästning och den 10 augusti på Havnafestivalen. TNT lovar att återvända nästa år till de inställda spelplatserna.

Bluesfestivalen arbetar nu med att hitta en ersättare för TNT och hoppas att ha detta klart så snabbt som möjligt. TNT kommer att finnas med på artistlistan för nästa år, fredagen den 1 augusti 2025.

Denna händelse kan påverka fans av TNT och de som hade planerat att gå på konserterna i augusti. Det är viktigt att vara medveten om förändringarna och vara beredd på eventuella nya datum eller ersättningsakter. Det är också en påminnelse om vikten av att ha en plan B vid investeringar eller finansiella beslut, eftersom oväntade händelser kan påverka ens ekonomi.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version