Utforska det ultimata lyxresmålet på Kangaroo Island, Australien – En investeringschans du inte vill missa

Det finns inget som att springa på en strand. Och om den stranden ligger på Kangaroo Island i South Australia, med sina orörda stränder och turkosa vatten, då är det en verkligt underbar känsla.

Sue Pearson är något av en legend på Kangaroo Island. Hon anlände till denna vildmark för över tio år sedan och driver nu ‘världens bästa fisk- och chipsshop’, enligt en lokal tidning. Hon driver även ett fyra dagars träningsprogram kallat Soul To Sole. Det handlar helt enkelt om att komma i form genom motion och hälsosam kost.

Kangaroo Island är platsen där alla mina förväntningar på en perfekt semester blev uppfyllda. Jag har rest mycket i Australien, men den superchica tolkningen av vildmarken på Southern Ocean Lodge, kombinerat med Soul To Sole, slår allt. Det är inte billigt, men bra saker är sällan det.

För min hardcore sista dag av träning, förberedde jag mig genom att njuta av overdådiga skaldjursmiddagar och bekanta mig med lokala viner. Hotellet har den största och bäst lagerhållna öppna baren jag någonsin sett, men personalen finns alltid där för att blanda drinkar eller hitta ovanliga viner.

Samtjänsten är sömlös men avslappnad samtidigt.

Gästerna kan vara så sociala eller privata som de vill. Vi var båda. Köket förberedde picknick till våra cykelturer a deux, men vi kom också i samtal med trevliga människor på den underbara Li’Tya Spa på området och anslöt oss till dem för en trevlig middag en kväll.

Vår sista morgon i paradiset grydde alldeles för snabbt, och jag befann mig på Emu Bays vita sandstrand, nervös inför dagen som väntade, men samtidigt nyfiken och spänd. Eftersom de flesta av mina semesterkläder vid det här laget hade blivit löjligt tighta, var jag också tacksam för möjligheten att bränna några kalorier. Sue och jag joggade, pratade och skrattade mycket – det är något med ljudet av krasande vågor som får dig att glömma att du tränar.

Ett av målen med Soul To Sole är att öka näringskunskapen och skaffa sig kulinariska färdigheter.

Sue lagade lunch åt mig i sitt eget hem och det var underbart: kryddade pilgrimsmusslor med grönsaker odlade i närheten, följt av söt och fluffig lokal ricotta serverad med hemodlade fikon och en skvätt honung. Smakerna var enkla men sublima.

Mae West sa en gång att för mycket av en bra sak är underbart.

När du sitter i ett träbad, sippar champagne och ser på att sälarungar leker i vattnet nedanför, vet du vad hon menade.

Resefakta:
Qantas erbjuder returflyg från Heathrow till Adelaide via Dubai och Melbourne från £1,169 per person för resor före den 19 april.
Austravel erbjuder en tio-nätters Adelaide, Vineyard och Kangaroo Island semester i april från £1,595 per person inklusive returflyg från Heathrow.
För mer information om South Australia, besök www.southaustralia.com.
För information om att besöka hela Australien, besök www.australia.com.

Analys:
Den här artikeln handlar om en lyxig semesterupplevelse på Kangaroo Island i Australien. Författaren beskriver sin tid på Southern Ocean Lodge och deltar i träningsprogrammet Soul To Sole under sin vistelse. Artikeln ger en inblick i aktiviteter, matupplevelser och den övergripande lyxiga atmosfären på ön. Genom att erbjuda information om flyg- och semesterpaket ger artikeln läsaren möjlighet att planera en liknande resa. Det betonar vikten av att unna sig lyxiga och minnesvärda upplevelser för att njuta av livet fullt ut.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version