De rika och berömdas resevanor avslöjade av författaren Barbara Taylor Bradford – från Paris till New York och allt däremellan

I den senaste av våra sporadiska serier om de rika och berömdas resevanor avslöjar författaren Barbara Taylor Bradford varför hon har en outplånlig kärlek till Paris och New York – och varför en liten del av henne alltid kommer att vara i Leeds.

Var reser du semestrar?
Min man Bob och jag älskar att resa, och efter att ha sålt vår 14-rumslägenhet i New York till Uma Thurman, bor vi nu tillfälligt och är angelägna om att ta många semestrar.

Vi ska snart ge oss ut på en kryssning. En vän firar sin födelsedag och har chartrat ett fartyg och bjudit in 200 vänner.

Favoritdestination?
Två – Sydfrankrike och Paris. Den första för avkoppling i solen, den andra för shopping. Bob har en fantastisk öga och väljer alltid underbara kläder och handväskor åt mig.

Vad reser du aldrig utan?
Jag borde säga Bob, men jag går aldrig någonstans utan min Hermes Kelly-väska. Jag har 22. Visste du att den är uppkallad efter prinsessan Grace av Monaco? Den är perfekt för nödvändigheter: pass, plånbok, telefon, smink.

Plats du vill besöka?
Hong Kong. Jag har varit nästan överallt annars. Bob gjorde en film där baserad på en av mina böcker och tog med Lindsay Wagner, Christopher Cazenove och Stephanie Beecham, men jag var tvungen att hålla ett tal i Florida så jag kunde inte delta.

Sol eller snö?
Vi bor i New York, där somrarna är fina, men på vintern gillar vi solen. Min bok är för närvarande nummer ett i Australien så vi kanske tar in lite av den australiska sommaren.

Var känner du dig mest hemma?
England. Jag är en Yorkshire-tjej som började jobba på den lokala tidningen i Leeds med Keith Waterhouse. Jag har inte förlorat min accent och jag har fortfarande mitt brittiska pass. Vi har ingen permanent bas här, men Dorchester Hotel är som ett andra hem.

Hur fördriver du tiden på flygplatsen och under flygningar?
Jag läser flitigt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version