Lotta Bengtsson: Stjärnornas vattenleverantör på Wimbledon

Lotta Bengtsson från Skåne ansvarar för att stjärnorna på Wimbledon får vatten under turneringen. Hon har haft detta drömjobb i 12 år och berättar om sina upplevelser med stjärnorna bakom kulisserna.

Det låter enkelt, men alla spelare har olika krav på sitt vatten. Matteo Berrettini och “Stan the man” har olika temperaturpreferenser, medan Kevin Anderson föredrar isvatten. Lotta och hennes team försöker att tillfredsställa alla spelarnas behov.

Det är en komplex organisation att hantera inför kändisar, kungligheter och miljontals tennisälskare från hela världen. Spelarna kan också begära saker som bananer, handdukar eller speciella vattenleveranser.

I artikeln beskrivs också möten med andra stjärnor som David Beckham och Serena Williams. Det finns också berättelser om dramatiska händelser på centercourten och hur Lotta hanterar de olika spelarnas preferenser och krav under turneringen.

Sammanfattningsvis är artikeln en inblick i Lottas arbete som vattenleverantör på Wimbledon och hennes interaktioner med några av världens främsta tennisspelare. Det visar hur små detaljer och krav kan påverka en stor internationell evenemang som Wimbledon och hur viktigt det är att kunna anpassa sig till olika behov för att säkerställa en smidig och framgångsrik turnering.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version