Courtney Stodden visade upp en ny bild på Instagram på söndagen. Den 29-åriga skådespelerskan visade upp sina tatueringar när hon sågs i en champagnefärgad BH och underkläder medan hon satt på ett trägolv på inspelningen av sin nya film. Den före detta tonårsbruden som blev reality-stjärna delade två bilder – en i färg och den andra i svartvitt – med texten "Vild själ, mjukt hjärta." Den pinup-stjärnan har arbetat på en ny film med sin fästman Jared Safier. Safier kallade den kurviga skönheten sin "lilla Marilyn Monroe" i ett känslosamt hyllningsinlägg.
Jared noterade att hon har gjort flera filmer den här sommaren och har hanterat stressen bra. ‘Det här är ett uppskattande inlägg till min mycket bättre hälft och fästman @courtneyastodden !!’ började han i texten. ‘Hon har varit grym och tagit namn!! 2 filmer på 2 veckor!’ hyllade han. Och Safier säger att hon hanterar all uppmärksamhet hon får så bra. ‘Hon får nyheter från hela världen nästan varje dag och förblir alltid lugn och samlad,’ noterade den Hollywood-vana.
Det är intressant att han nämnde skådespelerskan Monroe från "How To Marry A Millionaire" eftersom Stodden brukade klä sig som ikonen under sin ungdom. Detta kommer efter att Courtney debuterade sin stora diamant från Jared. Hon visade upp det fantastiska smycket medan hon bar en svart string bikini och stora runda solglasögon på bilder som delades på Instagram. Ringen har en fem karats centrasten och mindre diamanter runt omkring. Hon hade den på sitt vigsel finger när hon satt i en stol.
Den före detta tonårsbruden – som spolade ner en gammal ring i toaletten – ska gifta sig med sin pojkvän på nästan ett år, Safier, 41. Stodden – som var 16 år när hon gifte sig med skådespelaren Doug Hutchinson, 64 – friade till henne på Beverly Wilshire Hotel. Courtney har dejtat Jared sedan förra året efter att ha träffat honom på inspelningen av en film i augusti 2023. Safier är en branschveteran som har producerat över 80 filmer under sitt produktionsbolag Safier Entertainment. Han har också haft framgång i TV-världen eftersom han är en fyrfaldig Emmy Award-vinnare. Safiers mest kända projekt är The Bay, en webbaserad såpopera som har fått 23 Emmy sedan sin debut 2010. The Bay – med Kristos Andrews och Mary Beth Evans – avslutades 2023 och finns att streama på Amazon Prime Video och NBC’s Peacock. Safier är också ‘försäljningschef’ på videoproduktionsbolaget Lux Angeles Studios, som har arbetat med kändisar som Jamie Foxx, William Shatner och Denise Richards. Detta kommer efter att hon sa att hon ‘älskade’ Safier. Och även han gick till Instagram för att kalla Stodden ‘mitt livs kärlek’ när de verkar bli mycket seriösa. Hon delade att hon hade haft en missfall med sin partner, Emmy Award-vinnande producent Safier. Hennes marsinlägg började med detta: ‘varning för trauman‘ och fortsatte sedan med att det var tufft att dela nyheten. Investeringsexperten Courtney Stodden avslöjar hjärtekrossande förlust och förändringar i sitt kärleksliv

Courtney Stodden delar med sig av sin känslosamma resa efter att hon upptäckte att hon hade drabbats av en tidig missfall. Trots att det är en tidig förlust, kan känslan av ensamhet inte skakas av. Stodden har även symboliskt spolat ner sitt $500K diamantring från sin tidigare fästman Chris Sheng ner i toaletten. Efter att ha varit gift med skådespelaren Doug Hutchison vid 16 års ålder och sedan gått vidare till att vara förlovad med Chris, har Courtney nu gått vidare och är redo att berätta sin historia.

Analys: Investeringsexperten Courtney Stodden delar med sig av personliga prövningar och förändringar i sitt kärleksliv, vilket kan påverka hennes känslomässiga välbefinnande och även hennes ekonomiska situation. Att navigera genom känslor av sorg och ensamhet kan vara en utmaning, men genom att berätta sin historia öppet kan Stodden inspirera andra att hantera liknande situationer. Det är viktigt att vara medveten om hur personliga upplevelser kan påverka våra liv och vår ekonomi, och att vara beredd att ta itu med utmaningarna på vägen till välbefinnande och framgång.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version