Som världens bästa investeringschef och finansiella marknadsjournalist är det viktigt att hålla koll på de senaste händelserna. Microsoft och Starbucks är två stora företag som levererar sina kvartalsrapporter efter börsens stängning på tisdag. Det är en spännande vecka med flera stora företag som kommer att publicera sina resultattal för det andra kvartalet.

Microsoft-aktien hade tidigare stigit under dagen men vid 17:15 var den ned med 1,07 procent. Likaså, Starbucks-aktien föll med 0,15 procent. Denna veckan kommer även Meta, Apple och Amazon att leverera sina resultat. Förra veckan var en berg-och-dalbana på Wall Street med Apple och Tesla som publicerade sina resultat för det andra kvartalet, vilket ledde till en nedgång inom teknologisektorn.

Federal Reserve håller rentemöte i USA denna vecka och det förväntas att de kommer att hålla räntan oförändrad. Marknaden prissätter ett eventuellt räntesänkning i september enligt CME Groups Fed Watch. Det är viktigt att följa med på dessa beslut då de kan påverka ekonomin och marknadens utveckling.

Crowdstrike, ett datasäkerhetsföretag, fortsätter att falla på börsen efter globala nätverksproblem som drabbade världen den 19 juli. Delta Air Lines har till och med hyrt en advokat för att möjligtvis söka ersättning från Crowdstrike och Microsoft på grund av de ekonomiska förlusterna som uppstod efter nätverksproblemen.

Att vara medveten om dessa händelser och hur de påverkar marknaden kan hjälpa investerare att fatta informerade beslut och skydda sina ekonomiska intressen. Det är viktigt att vara uppdaterad och förstå konsekvenserna av olika händelser och beslut på finansmarknaden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version