Investera i din framtid med Rhian Sugden – Den fantastiska resan mot moderskapet och skönheten i postpartum-kroppen

Rhian Sugden skickade pulserna i högsta grad när hon slank i spetsig underkläder för att visa upp sina vackra post-baby magrullar i ett ångande Instagram-inlägg på onsdagen. Modellen, 37 år gammal, och maken Oliver Mellor, 43 år, välkomnade ‘mirakel’ sonen George i april efter en utmanande femårsresa som involverade åtta omgångar av IVF och £150,000. Rhian såg inget annat än otrolig ut när hon poserade i det skimrande Ann Summers blommiga tvådelade med en urringad behå som knappt innehöll hennes fylliga tillgångar. Hon avslutade looken med matchande trosor och en het strumpebandshållare medan hon visade upp sin underbara postpartum-figur. Skönheten bildtextade inlägget: ‘Jag ser med mitt mindre högra öga… något som börjar med B! Vackra post-baby magrullar’.

Detta följdes av en skämtsam kommentar: ‘Det är vilt vad bra belysning och rätt vinklar kan göra!’ Förra veckan delade Rhian återigen en förförisk bild i en svart bodysuit och matchande strumpor när hon kallade sig själv en ‘het mamma’. Med självförtroende i det sexiga fotot poserade hon för en spegelselfie och lade till höga svarta klackar och en glamorös full sminkad ansikte. TV-alumnen berättade för sina följare att hon känner sig ‘lyckligare nu än någonsin’ och delade en stärkande bildtext om sin ‘vackra’ postpartum-kropp. Genom att tagga sin position i Ascot, Berkshire, skrev hon: ‘Het mamma, det är bra att vara tillbaka!’. ‘Jag känner mig starkare och lyckligare nu än någonsin tidigare i mitt liv. Jag kanske har några stretchmärken på brösten och min rygg värker, men jag skulle inte byta bort det mot något. Min postpartum-kropp är vacker, stark och den har uppfyllt mina drömmar med något av ett mirakel.’

Det kommer efter att Rhian och Oliver, som nästan hade gett upp hoppet om att starta en familj, delade sin känslosamma resa till föräldraskap i en intervju med The Sun. Rhian avslöjade hur paret stod inför många hinder, inklusive en missfallsvarning vid sex veckor och en dramatisk födsel som krävde att George fick akut syre, men trots det har hans ankomst ‘tagit bort alla års smärta’.

Den före detta Page 3-modellen upptäckte att hon var gravid förra augusti och tillkännagav sina nyheter tre månader senare i ett hjärtskärande inlägg. Hon delade historier om sin IVF-resa på sitt Instagram, där hon erkände att processen ‘förändrar dig som person’. Modellen som hade problem med en låg äggstocksräkning och genomgick åtta omgångar av IVF sa: ‘Den dagen läkarna satte in de sista två äggen, hade jag benen i luften på bordet, grät och tänkte, ‘Vad är poängen? Jag sa att om det inte fungerade skulle jag bara ge upp.’ Hon dokumenterade hela processen och i en kollage av klipp visade hon högen av medicineringssprutor hon behövde, vilket lämnade hennes mage svårt blåslagen, plus alla graviditetstester hon tog när hon fick reda på om sin ‘mirakelbaby’.

Trots hennes lyckliga nyheter hade den blonda skönheten bara sex veckor senare en skräckupplevelse och började blöda. Hon och hennes man var på Manchester flygplats vid den tiden, vilket Oliver beskrev som ‘den sorgligaste, mest dyster flygningen, där vi trodde att vi hade förlorat vår baby’.

Lyckligtvis överlevde George och föddes frisk vid 8lb 7oz efter en planerad kejsarsnitt. Men det var inte allt en dans på rosor och den lilla totten blev blå och behövde hjälp med sin andning. Sedan hon fött barn sa den blonda skönheten att hon har en nyfunnen uppskattning för sin kropp särskilt när hon ammar George, och beskriver upplevelsen som ‘otrolig’. Hon sa: ‘Det är galet att jag matar mitt eget barn från min kropp – naturen är fantastisk. Jag känner att jag älskar min kropp mer än någonsin.’ När hon talar om sin modellkarriär sa Rhian att hon skulle vara med på den, eftersom hon tror att hennes kropp ‘är vackrare och fantastiskare än någonsin.’

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version