Ariana Madix gör en triumferande återkomst till rollen som Roxie Hart i Chicago på Broadway. Vanderpump Rules-stjärnan, 39, återupptar rollen hon först tog på sig i januari och berättade för Playbill, ‘Chicago är den typ av föreställning där, när du är bekväm med det otroliga materialet, finns det så mycket utrymme att leka med.’

Ariana – som nyligen erkänt alla kosmetiska ingrepp hon har gjort – kommer att uppträda i musikalen på Ambassador Theatre fram till den 1 september.

‘Första gången var jag i repetition i tre veckor. Den här gången kommer jag att ha två dagar,’ berättade hon för tidningen. ‘Så en del av mig försöker att inte freaka ut över det.’

Och en annan bonus med att vara i New York City: hon får spendera mer tid med sin pojkvän, personliga tränaren Daniel Wai, som är baserad där.

Den Love Island-värd ser fram emot att återigen dyka ner i rollen som Roxie.

‘Roxie kan vara en svår person att tycka om,’ förklarade hon. ‘Och något som överraskade mig var relationen som bildades mellan karaktären och mig själv.

‘Jag fortsatte att hitta nya sätt att heja på henne…hela tiden. Jag visste inte att det skulle vara möjligt innan jag tillbringade åtta shower i veckan med henne.’

Reality-TV-stjärnan utvecklade också elementet av lek i musikalen.

‘Det kan vara en ansiktsuttryck från en annan skådespelare, eller det är en lång gravid paus i något, eller det är bara alla dessa olika ögonblick som publiken förmodligen inte ens märker.

‘Men det är något som du gör med varandra på scenen och det får det att kännas så verkligt. Och det gör det så roligt,’ entusiast hon.

Madix tillägger, med glädje i rösten, ‘Det är därför jag älskar teatern så mycket.’

Analys: Artikeln handlar om Ariana Madixs återkomst till rollen som Roxie Hart i Chicago på Broadway. Hon delar sin upplevelse av att spela i musikalen och hur hon utforskar karaktärens komplexitet. Genom att berätta om sitt arbete och utforskande av rollen ger artikeln en inblick i teaterns värld och skådespelarens engagemang. För läsare kan detta inspirera till att uppskatta teatern och konsten att spela. Ariana Madix balanserar framgångsrikt mellan Broadway och reality-TV

Ariana Madix, känd från Vanderpump Rules och Love Island, fortsätter att imponera på scenen och i TV-världen. Efter att ha uppnått framgång i flera olika projekt, inklusive Dancing With the Stars och Chicago, visar Madix att hon kan navigera mellan olika aspekter av sin karriär.

I Chicago, där hon återupprepar sin roll på Broadway, visar Madix upp sin talang och passion för scenkonst. Med hennes engagemang på Ambassador Theatre fram till september, fortsätter hon att imponera publiken.

Genom att delta i Love Island har Madix också visat sin mångsidighet och förmåga att anpassa sig till olika roller. Hon beskriver det som att få leka klä upp sig och utforska olika uttryck.

Även om Madix har haft framgång både på scenen och i TV-världen, har hon också lärt sig värdefulla läxor längs vägen. Hon betonar vikten av hållning och hur hennes erfarenheter på Broadway har påverkat hennes uppträdande i verkligheten.

Ariana Madix fortsätter att vara en inspirerande och mångsidig artist som visar att hon kan bemästra olika utmaningar i underhållningsbranschen. Hennes framgångssaga är en påminnelse om att med passion, talang och engagemang är allt möjligt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version