Bianca Censori återvände till sitt typiska X-rated stil på torsdagen – bara några dagar efter att ha täckt upp för att tillbringa tid med rapparens barn. Yeezy-arkitekten, 29, lämnade lite åt fantasin när hon sprang ärenden solo i Los Angeles iförd endast en genomskinlig naken bodystocking. Klädesplagget helt avslöjade hennes trosor och bröst utan bh. Hon sågs först anlända utanför en byggnad i sin lyxbil. För att inte visa för förbipasserande, klättrade Bianca försiktigt ur bilen och sprang till byggnadens ingång i svarta klackar.

Hennes klippta bruna hår var slickat bakåt från hennes perfekt sminkade ansikte. När det gäller accessoarer, rockade den australiska skönheten en guldörsmanschett på ena örat. Bianca gick utan en väska och bar istället sin iPhone i handen. Hon tillbringade eftermiddagen med att shoppa i Beverly Hills utan sin man och självutnämnda stylist Kanye vid sin sida. Men Bianca kom inte ut med påsar från någon av de lyxbutiker hon besökte på torsdagen. Istället skyndade hon sig tillbaka till sin bil och hoppade in i förarsätet för att åka till sin nästa destination.

I det förflutna har Biancas ökända nästan nakna utseenden utsatt henne för tunga böter och till och med fängelse. Men hon har gjort det till en vana att gå den anspråkslösa vägen när hon är i sällskap av Kanye och hans ex-fru Kim Kardashians fyra barn: North, 11, Saint, åtta, Chicago, sex, och Psalm, fyra. På måndagen gick Bianca märkbart ut i en poncho när hon och Kanye tog hans äldsta barn North och Saint till Target i Beverly Hills. Dagar innan det tog Bianca och Kanye 11-åriga North till bion för att se den nya R-rated Deadpool & Wolverine-filmen.

En källa berättade tidigare för DailyMail.com att Kim hade varnat rapparen att inte låta Bianca bära sina skandalösa utseenden framför deras barn. ‘Kim instruerade Kanye att aldrig låta Bianca klä sig så runt deras barn,’ avslöjade insidern exklusivt för DailyMail.com i februari. ‘Hon är verkligen förvånad över att Kanye skulle låta sin fru lämna huset sådär.’ I motsats till sitt äktenskap med Bianca brukade Kanye ofta be Kim att ändra sina kläder om han tyckte att hon visade för mycket hud, med rapparen som kraftigt influerade hennes modeval under deras sex års äktenskap. ‘Kanye gjorde samma sak med Kim som han gör med Bianca under hela deras äktenskap,’ förklarade DailyMail.coms källa. ‘Skillnaden är att när Kanye klädde Kim blev han respekterad som person – som konstnär. Tyvärr vet Kim vad Bianca går igenom – men hon tycker att Bianca borde ha vetat vad hon gav sig in i.’

En annan källa avslöjade tidigare för DailyMail.com att Biancas föräldrar var ‘förskräckta’ av hennes nästan nakna ensembler och fruktade att hon ‘styrdes’ av Kanye. Bianca och den multi-Grammy Award-vinnaren gifte sig i december 2022 – mindre än en månad efter att hans skilsmässa från Kim var avslutad. De har galopperat runt om i världen tillsammans – med Bianca ofta klädd i princip ingenting – för att delta i A-listevenemang och för att marknadsföra Kanyes nya musik. Men paret verkar njuta av lite sällsynt ledig tid medan Kanye och hans producenter sätter de sista touches på sitt kommande album, Vultures II. Under helgen sågs Bianca och Kanye på en romantisk dejt i vackra Santa Barbara, Kalifornien. Kärleksparet anlände till middag på Stonehouse Restaurant hand i hand, med Bianca i en vit tubklänning som avslöjade hennes fasta bakdel. Middagsdejten kom strax efter nyheten att vissa restaurangägare i LA-området vill förbjuda paret från att komma in i deras verksamheter för att skydda kunder och barn från att se Biancas X-rated kläder. Allt detta kom från en upprördhet som Bianca och Kanye nyligen orsakade på en lokal barbecue-restaurang i LA efter att hon anlände iförd en liten silverbikinitopp.

De skrev: ‘Om jag är ägaren till någon etablering som dessa två tänker gå in i kommer jag att berätta för dem att av respekt för mina kunder får ni inte komma in.’ ‘Jag skulle inte ha dem i min restaurang. Helt olämpligt och ingen bra förebild för unga barn att se detta ute och omkring. Vad är det för fel på dem?’ ‘Hon ser helt absurt ut. Hur kan någon anständig restaurang acceptera en kund som bär sånt? Även de stora stormarknaderna har skyltar uppe på sommaren som informerar om att toppar måste bäras av hygieniska skäl när man handlar eftersom män utan tröjor gick in. Det här är så mycket värre.’

Chateau Marmont förklarade dock att Bianca alltid är välkommen, trots att hotellet tillämpar en ‘affärsklädsel’ dress code. En vallet vid den $774-per-natten fastigheten berättade för DailyMail.com: ‘Hon kommer hit hela tiden. Jag vet alltid när hon är här för det är alltid mycket paparazzi.’ ‘Hon kommer mycket. Hon bodde här ett tag, några månader tror jag, och senast hon var här var före helgen, tisdag eller onsdag.’ Bianca fotograferades senast på hotellet när hon njöt av drinkar med vänner i en svart läderbikinitopp som knappt täckte hennes bröstvårtor och matchande hotpants. När han frågades om klädseln ryckte vallet på axlarna: ‘Hon klär sig alltid så.’ Men tidigare denna månad avslöjades det att Bianca kunde stå inför fängelsetid, böter och obligatorisk registrering som sexualbrottsling för sina X-rated stunt i LA. Trots att hon upprepade gånger visar sig i utmanande ensembler kan några av hennes mest avslöjande utseenden ha gått för långt, eftersom de nästan obefintliga kläderna potentiellt kan betraktas som osedligt beteende enligt kalifornisk lag. Kaliforniska strafflagens avsnitt 314(1) gör det till ett brott att medvetet exponera dina könsorgan eller nakna kropp på en offentlig plats, eller någon annanstans där någon kan bli kränkt eller irriterad. En osedlighetsanklagelse resulterar vanligtvis i ett första förseelsebrott. Men om Bianca får det maximala straffet för sin nästan nakna klädsel kan hon stå inför sex månaders fängelse i länsfängelse, böter på upp till $1,000 och obligatorisk registrering som sexualbrottsling i minst tio år.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version