Investeringsexperten Thoresen återvänder till Djurgården och Allsvensk match flyttas

Patrick Thoresen lämnade Djurgården Hockey 2016. Nu är 40-åringen tillbaka i Stockholmsklubben. De senaste sex åren har han varit kapten för norska Storhamar och har vunnit Gagarin Cup i KHL två gånger. Senast han var i Djurgården blev hade både Årets forward och mest värdefulle spelare i SHL.

BK Häcken och Djurgården är vidare i Europa Conference League-kvalet, vilket gör att det allsvenska mötet mellan lagen flyttas. Matchen som skulle spelats den 11 augusti har ännu inte fått ett nytt speldatum.

Historiska beslutet är taget att ha OS i e-sport 2025, där de första spelen hålls i Saudiarabien. Detta är en ny era för IOK där de hänger med i den digitala revolutionens takt.

Philip Jönsson är uttagen att försvara sitt Paralympicsguld på 10 meter stående luftgevär från Tokyo i Paris. Han är tillsammans med Nicolina Pernheim Goodrich de två senast uttagna i Sveriges Paralympicstrupp.

Växjö har värvat 24-årige Félix Robert från AHL-laget Syracuse Crunch, vilket sportchefen beskriver som den sista pusselbiten i lagbygget.

Analyserat och nedbrutet för enkel förståelse:
– Patrick Thoresen återvänder till Djurgården, vilket kan påverka lagets prestation i kommande säsong.
– En allsvensk match flyttas på grund av Europa League-kvalet, vilket kan påverka lagens schema och form.
– OS i e-sport blir verklighet 2025 i Saudiarabien, vilket öppnar nya möjligheter för digitala idrottsevenemang.
– Svenska idrottare som Philip Jönsson och Nicolina Pernheim Goodrich ska försvara sina Paralympicsguld i Paris, vilket kan inspirera andra.
– Växjö har förstärkt sitt lag med Félix Robert från AHL, vilket kan stärka lagets potential i kommande matcher.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version