“Love Lies Bleeding” – En Thriller med Queer Kroppsskräck och 80-tals-Noir

“Love Lies Bleeding” är en pulserande noirthriller med grekisk tragedi och 80-talsfestvibbar. Regisserad av Rose Glass och med stjärnor som Kristen Stewart och Katy O’Brian, tar denna film dig med på en resa av passion, kriminalitet och kroppsskräck.

Handlingen centreras kring Lou (Kristen Stewart) och Jackie (Katy O’Brian), vars ögonblickliga passion leder till en snöbollseffekt av våld och brott. Genom en mix av spänning, lust och oväntade turer, skapar filmen en atmosfär av mystik och fara.

Rose Glass, känd för sin tidigare film “Saint Maud”, visar återigen upp sin visuella talang, men denna gång i en amerikansk miljö. Genom att blanda estetik från 80-talet med en modern twist, skapar hon en film som är både vacker och skrämmande.

“Love Lies Bleeding” är en film som suger upp allt syre i rummet, med fokus på yta, kött och den amerikanska drömmen. En skildring som kommer att få dig att tänka om och om igen.

Se denna spännande thriller på bio och låt dig förföras av dess unika charm och mystik. Passa även på att uppleva Rose Glass debutfilm “Saint Maud” och låt dig ryckas med av dess obehagliga berättelse.

Visste du att soundtracket till “Love Lies Bleeding” är skapat av ingen mindre än Clint Mansell? En extra dimension av spänning och mystik till denna redan fängslande film.

Glöm inte att följa Aftonbladet FILM på sociala medier för fler nyheter, trailers och filmnostalgi. Ta del av denna unika filmupplevelse och låt dig dras in i en värld av kärlek, lögner och spänning.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version