Will Smith upplevde en känsla av déjà vu när han utforskade de tomma gatorna i Zürich, Schweiz, vilket påminde honom om sin post-apokalyptiska film I Am Legend. Skådespelaren, 55 år gammal, vågade sig ut i den pittoreska staden på morgonen och spelade in en video för sina följare, som visade hur tom den var. ‘Jag får I Am Legend-flashbacks. Letar efter Fred. Vad gör du här ute Fred?’ sa Oscarvinnaren och citerade en av sina repliker från den ikoniska filmen från 2007. I filmen möter Smiths karaktär, Robert Neville, en mannekäng som han namnger ‘Fred’, som senare mystiskt hamnar utanför, vilket ökar Nevilles paranoia. Will – som för närvarande arbetar på en uppföljare till filmen – bildtextade videon: ‘Söndag 5:30 på morgonen Zürich, Schweiz. Det är underbart! Jag ska återvända.’

Videon börjar med att Will njuter av sin morgonpromenad, medan han berättar för fansen, ‘Liten promenad genom gatorna i Zürich. Jag har aldrig varit i Zürich tidigare. Det här är första gången.’ ‘Vårt plan kunde inte lyfta så vi var tvungna att stanna över natten i Zürich. Och det är allt mitt,’ säger han. ‘Det är så tyst,’ säger Ali-stjärnan medan han panoramabildar kameran för att visa de öde gatorna. Just då kvittrar en fågel, vilket får Will att tysta honom: ‘Jag pratade bara om hur tyst det är hund,’ lägger han skämtsamt till. Fortsättandes sin promenad längs floden Limmat, delar han pittoreska vyer över det stilla vattendraget och dess graciösa svaninvånare. ‘Jag insåg inte att alla dessa var svanar,’ påpekar han. ‘Det här är en behandling för mitt liv. Det här är en behandling,’ säger han sedan när kameran panoreras till ett fönster med schweiziska arméknivar. ‘Det är verkligt. Förstår ni? Det är schweiziska arméknivar i Schweiz,’ skämtar han. I slutet av videon uttrycker skådespelaren sin tacksamhet för den oväntade och sällsynta stunden av ensamhet och utropar: ‘Det här är fantastiskt. Jag får aldrig faktiskt bara promenera genom en stad som detta. Bra gjort Zürich.’

Analys: I artikeln beskrivs hur Will Smith upplevde en känsla av déjà vu när han utforskade de tomma gatorna i Zürich, Schweiz, och jämförde det med sin film I Am Legend. Genom att ta läsarna med på en virtuell promenad genom staden ger artikeln en inblick i Will Smiths tankar och känslor under den lugna morgonen. För läsare kan detta påminna om vikten av att uppskatta lugna och oväntade ögonblick av ensamhet och reflektion i en annars hektisk värld. Investeringar i Hollywood: Will Smiths ikoniska film ‘I Am Legend’ får en uppföljare med Michael B. Jordan!

“I Am Legend” är en populär film från 2007 som följer Will Smiths karaktär som den enda överlevande av en plåga som förvandlade de flesta människor till vampyrliknande mutantnattliga. Nu är en uppföljare med Michael B. Jordan i huvudrollen under utveckling.

Filmen, baserad på Richard Mathesons roman från 1954, var en stor biohit och nu arbetar Hollywood på att ge fansen en efterlängtad uppföljare. De två stjärnorna, Will Smith och Michael B. Jordan, har redan börjat arbeta med manuset och förbereder sig för att återvända till den postapokalyptiska världen i New York.

Uppföljaren kommer att återvända till filmens rötter och fortsätta berättelsen från Mathesons bok, och förväntas dra in ännu större publik till biosalongerna. För fans av den ursprungliga filmen och nya tittare kommer denna uppföljare att vara en spännande nyhet att se fram emot. Investera smart: Hur man lyckas på finansmarknaden

Att investera på finansmarknaden kan vara en skrämmande uppgift för många, men med rätt strategi och kunskap kan det vara en lönsam verksamhet. I denna artikel kommer vi att utforska några av de bästa investeringsstrategierna för att hjälpa dig lyckas på finansmarknaden.

En av de viktigaste sakerna att komma ihåg när du investerar är att diversifiera din portfölj. Genom att sprida ut dina investeringar över olika tillgångar minskar du risken för stora förluster om en specifik marknad går dåligt. Det är också viktigt att göra din forskning och hålla dig informerad om de senaste trenderna på marknaden.

En annan viktig faktor att överväga är din risktolerans. Det är viktigt att förstå hur mycket risk du är villig att ta innan du investerar dina pengar. Genom att ha en klar förståelse för din risktolerans kan du skapa en investeringsstrategi som passar dig bäst.

Slutligen är det viktigt att ha tålamod när det gäller investeringar. Marknaden kan vara volatil och det är viktigt att inte panikera vid de första tecknen på nedgång. Att ha tålamod och hålla fast vid din investeringsstrategi kan vara nyckeln till långsiktig framgång på finansmarknaden.

Sammanfattningsvis är det viktigt att investera smart och göra din forskning innan du tar några investeringsbeslut. Genom att diversifiera din portfölj, förstå din risktolerans och ha tålamod kan du öka dina chanser att lyckas på finansmarknaden och uppnå dina ekonomiska mål.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version