Kim Kardashian ansöker om ett kontaktförbud mot en påstådd förföljare efter att han redan terroriserat en annan stjärna hon har en koppling till. Den 43-åriga realityikonen har nyligen ansökt om ett kontaktförbud mot Melvin Jeffery Conley, enligt dokument som erhållits av TMZ. Källan till hennes rädsla för Conley var tydligen en konversation hon hade med sin America Horror Story: Delicate medstjärna Emma Roberts. Enligt Kims ansökan kontaktade Roberts henne för att varna henne om att Conley påstås ha sagt att han ville komma i kontakt med Kardashian – och även hennes barn. Roberts hade tur som inte var hemma när Conley påstås ha brutit sig in i hennes hem, men hon hade en skrämmande konversation med honom efter att hon svarade på ett samtal från sitt hem, trots att hon trodde att det var en familjemedlem eller någon som var auktoriserad att vara där. Hon ringde tillbaka till sitt hemnummer och insåg att det var en man hon aldrig hade träffat som talade med henne. Trots att hon omedelbart ringde polisen lyckades Conley fly innan han kunde arresteras. Hans handlingar omedelbart efter att han flydde från Roberts hem kan ha indikerat hans önskan att komma nära Kardashian. Enligt Kims begäran om kontaktförbud besökte han hennes mamma Kris Jenners hem dagen efter att han flydde från Roberts hem. Trots att han uppenbarligen inte visste vilket hus som var vilket, påstod han för vakterna att han var Kims ‘långsiktiga manager’ och ännu mer bisarrt, även en NBA-spelare med Toronto Raptors.

Analys:
Kim Kardashian ansöker om ett kontaktförbud mot en påstådd stalker som har terroriserat en annan stjärna hon känner. Detta visar på de faror och rädslor som kändisar kan möta av obalanserade personer. Det påminner oss om vikten av säkerhet och att vara medveten om potentiella hot i vår omgivning. Att ta sådana hot på allvar och vidta åtgärder för att skydda sig själv och sina nära är avgörande för att undvika farliga situationer och skydda sitt välbefinnande. Kim Kardashian lämnar in ett kontaktförbud mot påstådd förföljare… efter American Horror Story-kollegan Emma Roberts skrämmande upplevelse med honom

Kim Kardashian har ansökt om ett femårigt kontaktförbud mot en man som tidigare besökt Kris Jenners hem och försökt ta sig över staketet vid Kims Malibu-hem. Mannen, Conley, sa till säkerhetsvakter som grep honom att han hade för avsikt att ta sig över staketet. Emma Roberts lyckades slutligen säkra ett femårigt kontaktförbud mot Conley, som även nämnde hennes treåriga son Rhodes Robert Hedlund under samtalet med Roberts, vilket fick henne att frukta att han kunde ha haft för avsikt att skada hennes son. Roberts och Kardashian är inte bara kollegor på American Horror Story: Delicate, utan är också producenter för den kommande Netflix-serien Calabasas.

Analyserat på ett enkelt sätt, detta inlägg handlar om hur Kim Kardashian och Emma Roberts har upplevt skrämmande situationer med en påstådd stalker och har ansökt om kontaktförbud för att skydda sig själva och sina nära och kära. Det visar också deras fortsatta arbete tillsammans som producenter för en kommande TV-serie. Det är viktigt att vara medveten om säkerheten och vidta åtgärder för att skydda sig mot potentiella hot.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version