Cody Simpson imponerade på en jazzbar i Paris nyligen, men hans partner Emma McKeon var inte i sikte. Popstjärnan som nu är simmare delade flera videor på Instagram där han visade upp sina sångfärdigheter. Han sjöng Frank Sinatra-covers med en jazzband och publiken njöt. Emma, som är en olympisk guldmedaljör, syntes inte framför scenen, men hon kan ha varit någon annanstans i lokalen. Hon har just avslutat en framgångsrik OS-turnering och avslutar sin karriär med tre medaljer. Efter att ha tagit hem tre medaljer på OS, är Emma osäker på framtiden. Hon har sex guldmedaljer i sin samling och kommer att sakna simningen. Triple olympiern sa att det har gett mig många bra relationer och fantastiska upplevelser och format mig till den person jag är idag. Jag kommer att sakna träningen och tävlandet men jag är definitivt redo för nästa del av mitt liv som jag ser fram emot.

Dela eller kommentera den här artikeln: Var är Emma? Cody Simpson festar klockan 02:00 på en underjordisk bar i Paris… utan några tecken på sin olympiska mästarflickvän.

Analys:
Artikeln handlar om en trippelolympiern som reflekterar över sitt liv och ser fram emot nästa kapitel. Det nämns också en kändis, Cody Simpson, som festar utan sin flickvän, en olympisk mästare vid namn Emma. Det är viktigt att följa med i nyheterna och förstå hur olika händelser och människors liv kan påverka våra egna liv och ekonomi.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version