Svenska OS-deltagare tävlar om medaljer på den elfte OS-dagen

OS rullar vidare med flera höjdpunkter. Det är medaljläge i seglingen, Åhman/Hellvig jagar en OS-final och handbollsdamerna spelar en stekhet semifinal. Här är alla svenskar som tävlar på den elfte OS-dagen.

Hoppas inte att ni börjar bli mätta på OS. För det händer mer. I dag har vi medaljläge i seglingen för Lovisa Karlsson och Anton Dahlberg runt lunch, damernas semifinal i handboll mot regerande OS-mästaren Frankrike på eftermiddagen och på kvällen ska David Åhman och Jonatan Hellvig spela semifinal i beachvolleyboll. Här är dagens OS-schema med reservation för ändringar.

All dagens OS på tv i Kanal 5 – torsdag 8 augusti:

08.00: OS-studion
08.55: Golf, runda 2 (damer)
10.00: Friidrott
13.00: OS-studion
13.15: Kanotsprint
14.00: Golf, runda 2 (damer)
16.05: OS-studion
16.20: Handboll, semifinal (damer) Sverige–Frankrike
17.55: OS-studion
18.15: Basket, semifinal (herrar) Frankrike–Tyskland
19.15: OS-studion
19.30: Friidrott
21.50: OS-studion
22.00: Beachvolleyboll, semifinal (herrar) Åhman/Hellvig–Cherif/Ahmed (Qatar)
23.00: OS-studion
Alla grenar går att strömma på Max.

Medaljligan
Inga medaljer utdelade för vald sport.

Analys:
Den elfte OS-dagen erbjuder spännande tävlingar för svenska deltagare, inklusive segling, handboll och beachvolleyboll. Med flera höjdpunkter att se fram emot är det viktigt att hålla koll på schemat och inte missa de avgörande ögonblicken. Genom att följa tävlingarna på TV kan man få en överblick över olika sportgrenar och stödja de svenska deltagarna i deras jakt på medaljer. Så se till att inte missa några av dagens spännande evenemang!

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version