Strictly Come Dancing 2024: Nyheter om de senaste kändisarna som bekräftats för årets serie

Chris McCausland var den första kändis tävlanden i 2024-serien, och den blinda komikern avslöjade nyheten på This Morning på måndag. Han är den första blinda deltagaren i dans tävlingen och har tidigare pratat om representation av funktionsnedsättningar i media.

JB Gill, en medlem i JLS, följde Chris som den andra bekräftade kändisen. Han har tidigare vunnit julavsnittet av Strictly och ser fram emot att delta i den nya serien.

Dr. Punam Krishnan, en NHS-läkare och TV-personlighet, är också en av deltagarna i årets serie. Hon är entusiastisk över att vara en del av showen och ser fram emot att lära sig dansa.

Wynne Evans är en operasångare som har haft en framgångsrik karriär och ser fram emot att delta i Strictly. Han är nervös för vissa danser men tar inspiration från andra tidigare deltagare.

Toyah Wilcox, en framgångsrik artist och skådespelerska, är också en del av årets serie. Hon ser fram emot att vara en del av showen och få chansen att visa upp sina dansfärdigheter.

Tasha Ghouri, en tidigare Love Island-stjärna, har också bekräftats som en deltagare i årets serie. Hon har en bakgrund inom dans och har samlat en stor följarskara på sociala medier.

Pete Wicks, en reality TV-personlighet, är den senaste kändisen som har bekräftats för årets serie. Han är både spänd och skrämd inför att delta i showen och ser fram emot utmaningen.

Sammanfattningsvis är årets serie av Strictly Come Dancing fylld med en mångfald av kändisar från olika branscher och bakgrunder. Det ser ut att bli en spännande säsong med en rad olika deltagare som kommer att ge sitt bästa på dansgolvet. Det kommer att bli intressant att se hur de olika deltagarna klarar av utmaningen och vilka som kommer att imponera på domarna och publiken.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version