Investeringschefen Disney avslöjar första glimten av live-action anpassningen av den klassiska sagan Snövit från 1937

Disney har avslöjat första titten på deras live-action anpassning av den klassiska sagan Snövit från 1937. Den första teasern för den musikaliska filmen släpptes på fredagen på D23, med Rachel Zegler, 23, i huvudrollen som prinsessan, och Gal Gadot, 39, som den ikoniska onda drottningen.

Vi ser glimtar av de CGI-animerade sju dvärgarna genom hela filmens trailer, regisserad av Marc Webb, där de börjar med sina siluetter när de går till gruvan för att arbeta, innan de senare dansar med Snövit i deras stuga.

Under sommaren fick filmen negativ uppmärksamhet efter att det avslöjades av DailyMail.com att dvärgarna skulle ersättas av sju ‘magiska (icke-dvärg) varelser’ i ett försök att hålla berättelsen i linje med 2000-talets åtagande till politisk korrekthet.

Men filmen försenades sedan för en stor omstrukturering, och i den nya trailern är endast de animerade dvärgarna närvarande.

Vi får också en glimt av Snövit med den manliga ledande karaktären som heter Jonathan, spelad av Andrew Burnap, 33. I den ursprungliga Disney-animerade filmen, Snövit och de sju dvärgarna, var prins Florian Snövits kärleksintresse.

Men den nya filmen tar en annan approach, efter att Zegler erkänt i intervjuer att hon ‘hatade’ den ursprungliga filmen från 1937, och beskrev filmens prins som en ‘stalker’ och kallade handlingen ‘konstig’.

Öppningen av trailern erbjuder en glimt in i den magiska världen av sagan, med Zegler som går in i en stuga omgiven av en charmig samling skogs djur. Zegler sjunger ‘Whistle While You Work’, medan hon dansar med de animerade dvärgarna, Doc, Grumpy, Sleepy, Happy, Sneezy, Bashful och Dopey.

Hon ses sedan stirra ner i en brunn, medan Gal Gadots onda drottning syns storma av en balkong. Senare får vi en närbild av Gal när hon sätter på sin krona.

Hon frågar sedan sin magiska spegel för att avgöra om hon är den vackraste kvinnan i världen. ‘Magiska spegel på väggen… Vem är den rättvisaste av dem alla? Disneys nya trailer för Snövit och de sju dvärgarna avslöjar en magisk värld av förtrollande karaktärer. Snövit dansar med de animerade dvärgarna medan den onda drottningen frågar sin magiska spegel vem som är den vackraste i världen. Med ett slående slut där Snövit räcker ut handen för att ta det förgiftade äpplet, är denna film inställd att släppas den 21 mars. Med en komplex berättelse som fokuserar på karaktärsdjupet mellan Snövit och den onda drottningen, spelad av Gal Gadot, erbjuder filmen en modern twist på denna klassiska saga. Med en stark ensemble och en gripande berättelse lovar Snövit och de sju dvärgarna att bli en succé för alla generationer. Disney ställer om Snow White-filmen efter kontroverser och förseningar

Disney har beslutat att skjuta upp premiären av sin live-action Snow White-film med ett år för en stor omstrukturering efter att Zegler utlöste ilska med en våg av medvetenhet. Företaget hänvisade till SAG-AFTRA-strejken som huvudorsaken till beslutet – men skeptiker pekade på kommande ominspelningar som bevis på att Disney-cheferna fruktar att de har gjort en dålig investering.

Zegler förvärrade också filmen genom att påstå att källmaterialet från 1937 var läskigt och lovade att se till att nyinspelningen var progressiv. Det fanns också kontrovers kring dvärgarna. De syntes på filminspelningen och inkluderade en blandning av män och kvinnor från olika etniciteter, med en riktig dvärg bland dem. Till en början förnekade Disney att dessa bilder var från filminspelningen – men backade till slut.

Utöver kontroversen kring dvärgarna började några klipp cirkulera där Zegler pratar om filmen på ett sätt som publiken ogillade. I intervjuer gjorde Zegler nedlåtande påståenden om originalfilmen Snow White och klandrade huvudkaraktären för sina föråldrade värderingar.

Zegler försvarade också filmens progressiva inriktning i en annan högprofilerad intervju: “Folk skämtar om att vår version är den politiskt korrekta Snow White…”

Analyserat ner: Disney har ställt om sin Snow White-film på grund av kontroverser och förseningar. Zegler har varit en central figur i att utlösa denna omstrukturering genom sina uttalanden och ageranden kring filmen. Det finns kritik kring filmens progressiva förändringar och Zeglers syn på den ursprungliga berättelsen. Det återstår att se hur dessa faktorer kommer att påverka filmens mottagande och framgång vid premiären. Ny uppdaterad version av klassisk berättelse om Snövit utanför den traditionella prinsessramen

Den colombiansk-amerikanska skådespelerskan Rachel Zegler står i centrum för en ny version av den klassiska berättelsen om Snövit. Disney har valt att förnya denna saga genom att ge den en modern touch och flytta bortom de traditionella stereotyperna.

I den nya versionen kommer publiken att få en ny syn på Snövit, där hon har en roll som går bortom att bara vänta på sin prins. Detta är en spännande utveckling som kommer att ge en frisk och nyskapande syn på en av de mest älskade sagorna genom tiderna.

Analys:
Den här artikeln handlar om den nya versionen av Snövit där huvudkaraktären har en mer aktiv roll och går bortom de traditionella prinsessstereotyperna. Detta kan påverka hur människor ser på klassiska sagor och uppmuntra en mer inkluderande och mångsidig syn på kvinnliga karaktärer i berättelser. Det kan också öppna upp för nya möjligheter för skådespelare att utforska olika roller och bryta sig loss från gamla förväntningar och stereotyper. Det är en spännande utveckling som kan inspirera och underhålla en ny generation tittare.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version