Madonna hyllar sonen Rocco på hans 24-årsdag med en känslosam hälsning

Madonna har skickat ett hjärtligt födelsedagsmeddelande till sin son Rocco när han fyller 24 år. Drottningen av popens äldsta son firade sin födelsedag på söndagen och hon tog till sociala medier för att dela de många utseenden som han har haft under sin uppväxt.

Madonna, 65 – som delar Rocco med sin tidigare man Guy Ritchie – skrev på Instagram: ‘GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ROCCO – den långa och slingrande vägen genom alla dina många humör och inkarnationer har varit tumultartad och full av överraskningar.

‘Men genom allt detta – din nyfikenhet och konstnärliga själ har varit det lim som hållit oss samman.’

Så avslutade Material Girl-sångaren: ‘Tack Gud för konsten. Tack Gud för dig. Vi har varit tillsammans i många livstider. Tack för att du valde mig igen. Älskar dig för evigheten.’

I bilderna som delades av Madonna på Instagram visas olika stadier av Rocco genom åren, inklusive en cameo från Madonnas äldsta dotter Lourdes Leon, 27 år. Madonna är också mamma till David, snart 19 år, Mercy, 18 år, och tvillingarna Stella och Estere, 11 år.

Madonna hyllar sina barn för deras entusiasm och talang under sin Celebration Tour tidigare i år, där de alla medverkade på scenen och bidrog till magin. Hon berömde deras uthållighet och stöd när hon återhämtade sig från en nära döden-upplevelse.

Rocco är son till filmregissören Guy Ritchie, 55, som Madonna var gift med från 2000 till 2008, och som också är far till David.

Det är tydligt att familjen Madonna-Ritchie är en konstnärlig familj som stödjer varandra och skapar magi tillsammans. Genom att visa kärlek och stöd för varandra har de lyckats skapa en stark och sammanhållen enhet som fortsätter att inspirera och glädja varandra. Tack vare konsten: Madonna hyllar sonen Rocco Ritchie’s konstverk och konstnärliga framgångar

I en gripande födelsedagsinlägg avslöjade Madonna att hennes son Rocco visade skådespelartalanger genom att dela en video av honom när han reciterade repliker på cockney-dialekt. Hon delade även en annan video där en mycket ung Rocco skrattar överdrivet åt ett skämt från Lourdes.

Madonna är en stor supporter av Roccos karriär och i april tog hon sig tid från sin Celebration Tour för att se hans konstutställning. Rocco visade upp sin kollektion “Pack A Punch”, inspirerad av Muay Thai-fighters, i Miamis Design District.

Madonna strålade av stolthet och glädje när hon beundrade hans hårda arbete. Hon delade bilder från kvällen där hon poserar bredvid hans konstverk, tillsammans med syskonen som beundrar kollektionen.

Rocco, 23 år gammal, höll den gemensamma utställningen med Luigi och Iango, ett italienskt modefotografi-duo som vackert har fångat otaliga kändisar genom åren – inklusive Madonna.

Under sin del av showen gick Rocco fram till en nakenmodell, amerikanska Lynley Eilers, medan han rökte en cigarett. De stod på en liten scen omgivna av ljus och en orkester. Lynley tog sedan cigaretten från honom och han började måla hennes helt nakna kropp, förutom en vit grundfärg, med rött, gult och blått.

Madonna beskrev upplevelsen som en magisk kväll på Palazzo Reale och betonade hur stolt hon var över Roccos konstnärliga framsteg.

Genom att stödja Roccos passion för konst och konstnärliga talanger visar Madonna inte bara sin stolthet som mor utan även främjar konstnärligt skapande och kreativitet hos unga människor. Detta visar vikten av att uppmuntra och stödja nästa generation av konstnärer och kreativa talanger för en blomstrande och inspirerande framtid. Den bästa investeringschefen avslöjar: Rocco Ritchie tar konstvärlden med storm!

Rocco Ritchie, son till superstjärnan Madonna och regissören Guy Ritchie, har tagit konstvärlden med storm som medgrundare av galleriet Maison Rhed. I en intervju med Vogue Hong Kong avslöjar den talangfulla konstnären att han från en ung ålder har haft en kärlek till konst, trots att varken hans föräldrar är målare.

Med en passion för konst och kultur som har präglat hans uppväxt visar Rocco Ritchie att konstnärlighet ligger i generna. Hans senaste verk, inklusive en tolkning av en naken man målad i blått och en bild av honom själv med camouflagebyxor och ett plåster, har fått konstkritiker att jubla.

Rocco Ritchie är ett namn att hålla ögonen på i konstvärlden, och hans framgångar visar att talang och hängivenhet kan ta dig långt, oavsett bakgrund. Med stöd från sina föräldrar och en passion för konst fortsätter Rocco Ritchie att imponera och inspirera en hel generation av unga konstnärer. Investera smart: Hur man lyckas på finansmarknaden

Att investera smart är nyckeln till framgång på finansmarknaden. Genom att göra välgrundade beslut och hålla sig informerad om de senaste trenderna kan du maximera din avkastning och minimera riskerna. I denna artikel kommer vi att utforska några tips och tricks för att hjälpa dig att lyckas med dina investeringar.

En av de viktigaste sakerna att komma ihåg när du investerar är att diversifiera din portfölj. Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser kan du minska risken för stora förluster om en specifik marknad underpresterar. Det är också viktigt att regelbundet övervaka och omvärdera dina investeringar för att säkerställa att de fortfarande passar dina mål och risktolerans.

En annan viktig faktor att beakta är att hålla sig informerad om de senaste ekonomiska nyheterna och trenderna. Genom att förstå hur olika händelser och utvecklingar kan påverka marknaden kan du fatta mer informerade beslut om dina investeringar. Det kan också vara till stor hjälp att söka råd från en erfaren finansiell rådgivare för att få ytterligare insikt och vägledning.

Slutligen är tålamod nyckeln till framgång när det gäller investeringar. Att ha realistiska förväntningar och ge dina investeringar tid att mogna är avgörande för långsiktig framgång. Genom att följa dessa tips och tricks kan du öka dina chanser att lyckas på finansmarknaden och nå dina ekonomiska mål.

Analys:
Denna artikel fokuserar på vikten av att investera smart på finansmarknaden genom att diversifiera portföljen, hålla sig informerad om ekonomiska trender och vara tålamodig. Genom att följa dessa tips kan läsarna öka sina chanser till framgång och uppnå sina ekonomiska mål på lång sikt. Det bästa sättet att investera i dagens finansmarknad

Att investera i dagens finansmarknad kan vara en utmanande uppgift, men med rätt strategi kan det vara en lönsam affär. Som en erfaren investeringschef vet jag vikten av att göra välgrundade beslut när det gäller att placera ens pengar. Genom att analysera trender, förutsäga marknadsrörelser och följa bästa praxis kan man uppnå framgång på finansmarknaden.

En nyckelfaktor för att lyckas med investeringar är att ha en diversifierad portfölj. Genom att sprida riskerna över olika tillgångsklasser kan man minimera risken och maximera avkastningen. Det är också viktigt att hålla sig informerad om de senaste trenderna och händelserna på marknaden för att kunna fatta informerade beslut.

Genom att använda sig av en kombination av teknisk analys, fundamental analys och marknadsinsikter kan man skapa en robust investeringsstrategi som kan ge goda resultat på lång sikt. Det är också viktigt att regelbundet utvärdera och justera ens investeringar för att säkerställa att de är i linje med ens mål och risktolerans.

I slutändan är det viktigt att komma ihåg att investeringar innebär risker och att det finns ingen garanti för avkastning. Genom att noggrant planera och genomföra ens investeringsstrategi kan man dock öka sina chanser till framgång på finansmarknaden. Att ta sig tid att utbilda sig, hålla sig informerad och vara beredd att ta kalkylerade risker kan vara nyckeln till att uppnå ekonomisk framgång och säkerhet på lång sikt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version