Lauryn Goodman läcker en serie meddelanden som påstås vara skickade till henne från hennes ex Kyle Walker. Modern till två delade skärmbilder av Snapchat-utbyten som hon hävdar var med Kyle, med vilken hon delar sonen Kairo, fyra år, och dottern Kinera, 12 månader. Ett meddelande i den första skärmbilden delade Lauryn ett meddelande som säger: ‘För att jag vill se honom växa precis som du gör. Inte glömma henne men mer k eftersom jag ser honom och sånt [sic].’ Ett annat meddelande sa ‘ge dem båda en kram och puss’ och sedan ‘saknar honom’, med Lauryn tilläggstext: ‘Min son har inte bildat den emotionella kopplingen han har med sin pappa från “4 gånger” och från ingenstans. Om du fortsätter att komma för mig kommer jag att fortsätta ge ut FAKTA. Tro mig, jag har en BOK last.’ Lauryn lovade också att slå tillbaka mot ‘narrativet’ om henne som en ‘gulddgrävare, hemmadräpare, besatt’ och delade meddelanden som beskrev henne som en ‘bra mamma’, hävdade att Kyle kunde ge sin ‘PR-narrativ’ under deras rättsliga strid om barnbidrag. Inläggen kommer efter att det påståtts att Kyle och hans fru Annie Kilner är rasande över att Lauryn dragit deras privatliv ut i det offentliga. Sedan Lauryn förlorade sin strid om barnbidrag med fotbollsspelaren efter flera tumultartade månader. Nu hävdar en ny rapport i The Mirror att Kyle och Annie försöker göra sitt bästa för att gå vidare med sina liv och hålla saker privata för sina barn. En källa berättade för tidningen: ‘Kyle och Annie ser inte vad Lauryn lägger ut på sociala medier men det är ibland svårt att undvika helt eftersom det rapporteras om och deras vänner och familj nämner det för dem. ‘De vill hantera saker utanför rampljuset för att skydda de inblandade barnen. De har alltid levt ett privat liv med sina egna barn och gillar inte att de alla dras genom detta på en så offentlig arena. Det handlar inte om att gömma någon utan att den här typen av saker är enormt skadligt för barn, särskilt de i skolåldern.’ Det kommer efter att Lauryn tidigare denna vecka lovade att hennes barn ‘alltid kommer att vara hennes prioritet’ när hon officiellt meddelade sin dotters namn. På Instagram skrev Lauryn: ‘Ett annat speciellt ögonblick taget ifrån mig. Jag vill officiellt meddela min dotters namn. K•I•N•A•R•A & K•A•I•R•O. ‘Efter varje storm kommer en regnbåge.’ ‘Du är precis det min vackra lilla flicka. Min regnbåge att fortfarande stå högt efter att vi alla har överlevt den här stormen. En sak jag kan lova dig är att du alltid kommer att vara MIN prioritet. Jag kommer ALDRIG svika någon av er. Kyle Walker’s scandal with influencer Lauryn Goodman: The truth revealed

Efter påståenden om att Kyle ville ligga med Lauryn på ett hotellrum i London, bara dagar innan han offentligt sa att han ‘ångrade’ deras förhållande, enligt influencern.

I en intervju med The Sun on Sunday, sa Lauryn att det påstådda händelsen ägde rum den 17 december, tio dagar efter att paret hade en familjedriva i London.

Men källor nära Manchester City-stjärnan har kallat henne ‘en lögnare och en golddigger’, och säger att han var tvungen att ‘hålla henne borta’ när hon ‘sexade honom’ och försökte förstöra hans liv.

Det kom mindre än en vecka efter ett extraordinärt domstolsbeslut där Lauryn anklagades för att använda Kyle som en ‘öppen checkbok’ och för att ha ‘upprepade hotat honom för att få vad hon ville ha’.

I en intervju med tidningen, återkallade hon: ‘Han messade mig och sa att det var synd att vi inte hade träffats efteråt för att han hade ett rum på Rosewood Hotel.

‘Han sa att jag kunde ha legat med honom där. Låter det som en man som ångrar ett förhållande? Det enda den mannen ångrar är att han blev påkommen.’

Kyle erkände att han gjorde ‘idiotiska val och idiotiska beslut’ i en intervju med The Sun i januari, där han bad om ursäkt till sin fru Annie Kilner och kallade sitt ligg med Lauryn för ett ‘misstag’.

Englands vicekapten var inblandad i en faderskapsskandal tidigare i år när det kom fram att han hade fått sitt andra barn med influencern och modellen Lauryn.

Men källor nära Sheffield-försvararen har avfärdat alla antydningar om att han hade velat ha en ‘booty call’ på hotellet, där priserna börjar på £897 per natt – efter familjeutredningen.

De sa till MailOnline: ‘Han försökte hålla henne borta. Annie var gravid och han ville inte att hon skulle få reda på Kinara, så han försökte hålla Lauryn på avstånd.

‘Visst skickade de texter till varandra, men Kyle hade absolut ingen avsikt att träffa henne på hotellet han hade bott på. Därför nämnde han att han var där tio dagar efter den faktiska händelsen. Allt som sades under den tiden var för att stoppa detonatorn från att explodera. Det var inte en booty call.’

‘Kyle borde inte ha skrivit det men han försökte stoppa henne från att spränga hans liv. Han ville inte träffa henne.’

I intervjun beskrev influencern Kyle som en man som ville ‘äta kakan och ha den kvar’ och istället för att vara den ‘golddigger’ hon har framställts som, försöker hon bara göra det rätta för deras barn.

Hon sa: ‘Jag tröttnar ibland på all kritik, men jag ångrar inte att jag kämpar för att skydda mina barn ekonomiskt från en frånvarande far.’

Lauryn tillade att även om hennes senaste domstolsförhandling hade målat upp henne som någon med en ‘outtömlig girighet och oavbruten strävan efter pengar’, så påstår hon att hon är ekonomiskt stabil genom sitt jobb som influencer och regelbundna framträdanden i TV-program.

Fotbollsspelaren avslöjades dramatiskt som pappan till Lauryns andra barn, en flicka, fyra år efter att de välkomnat en son, Kairo.

Hans fru sparkade ut honom från deras £3,5 miljoner mansion i Cheshire, och Kyle och Lauryn har sedan dess gett ‘allt’ intervjuer till tidningar.

Men trots Kyle’s faderskapsskandal, har Annie stått vid sin man efter att paret som redan delar tre söner, välkomnade en fjärde son i april.

Lauryn förlorade nyligen sitt rättsfall mot Kyle efter att hon kritiserats av sin ex för hennes ‘outtömliga girighet’ efter att en domare beslutade till hans fördel.

Hon anklagades av en domare för att behandla Kyle, som tjänar rapporterade £160 000 i veckan, som en ‘öppen checkbok’ efter att hon krävde, bland annat, en £31 000 Astro Turf och £500 per månad för underhåll av en bubbelpool.

Efter Lauryns senaste intervju, avfärdade en källa nära Kyle hotellrummet påståenden och sa till MailOnline: ‘Kyle hade aldrig något förhållande med barnen.

‘Detta har klargjorts i domstolen och är inte något som domaren ifrågasatte. Investera smart: Hur man lyckas på finansmarknaden

I en värld av ekonomisk osäkerhet är det viktigt att vara strategisk med dina investeringar. Genom att förstå finansmarknadens trender och agera i enlighet med dem kan du öka dina chanser att nå framgång. I denna artikel kommer vi att utforska några viktiga metoder för att investera smart och maximera din avkastning.

Att investera på finansmarknaden kan vara en förvirrande uppgift för många människor. Men med rätt kunskap och strategi kan du öka dina chanser att göra lönsamma affärer. En av de viktigaste sakerna att komma ihåg är att diversifiera dina investeringar. Genom att sprida dina pengar över olika tillgångar minskar du risken för att förlora allt på en gång.

En annan viktig faktor att tänka på är att hålla sig informerad om marknadens trender och händelser. Genom att vara medveten om vad som påverkar finansmarknaden kan du fatta mer informerade beslut om dina investeringar. Det är också viktigt att ha tålamod och att inte låta kortsiktiga svängningar på marknaden påverka dina långsiktiga mål.

Slutligen är det avgörande att ha en tydlig strategi och att följa den noggrant. Genom att sätta upp mål och hålla sig till dem kan du öka dina chanser att nå framgång på finansmarknaden. Kom ihåg att investera smart handlar om att vara disciplinerad och att göra informerade beslut.

Sammanfattningsvis är det viktigt att investera smart på finansmarknaden genom att diversifiera dina investeringar, hålla dig informerad om marknadens trender och händelser, och att ha en tydlig strategi. Genom att följa dessa riktlinjer kan du öka dina chanser att nå framgång och maximera din avkastning på lång sikt. Så var smart, var strategisk och investera med omsorg. Din ekonomiska framtid kan bero på det.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version