Mel Gibson njöt av en kväll med sin familj på Malibus sushi-hotspot Nobu. Lethal Weapon-stjärnan, 68, såg ut som om han precis kommit från stranden i ett par blå och vita shorts och en vit skjorta. Den före detta actionstjärnan hade svarta Crocs och sina solglasögon instoppade i skjortan. Mel Gibson verkade ha roligt med något som en av hans familjemedlemmar sa eftersom hans ansiktsuttryck fångades mitt i en lustig reaktion. Gibson var i sällskap med sin flickvän, manusförfattaren Rosalind Ross, 34 år. Paret har varit tillsammans sedan 2014, när Rosalind bara var 23 år och Gibson 58 år. De delar sonen Lars, sju år. Gibson har också en dotter, Lucia, 14, med ex-flickvännen Oksana Grigoriev samt dottern Hannah, 43, och sönerna Edward och Christian, 42, William, 38, Louis, 35, Milo, 33, och Thomas, 25, med ex-frun Robyn Moore. Paret har en åldersskillnad på 34 år, och Rosalind är till och med yngre än sex av Gibsons nio barn. Kärleksparen ska ha träffats när hon skrev ett manus för hans produktionsbolag. Utflykten kommer samtidigt som en gammal intervju från 1999 dök upp där den tvåfaldiga Oscar-vinnaren för Braveheart avslöjade vilken skådespelare han tror är “Antikrist.” Intervjun ägde rum i regissören Mike Figgis dokumentär Hollywood Conversations från 1999. De pratade om hur det är att jobba med skådespelaren Christopher Walken, 80. Båda männen erkände att de var lite rädda för honom när de träffade honom. Figgis sa att Walken flög in för att läsa för en roll med honom som inte gick bra. “Men han behövde inte ett plan, eller hur?” sade Gibson innan han började berätta om hur han träffade Deer Hunter-stjärnan. Gibson mindes att han mötte Walken på en takfest. “Han flöt in. Sidled, genom en folkmassa. Han var klädd i svart … och det var som i de gamla vampyrfilmerna där de inte går, de glider,” enligt Looper. “Sedan lämnade han, och jag ville lämna, för jag visste att jag inte ville jobba med honom, och det började bli läskigt.” Gibson skrattade och sa, “Jag tänkte, ‘Åh nej. Chris Walken är Antikrist!” Självklart skämtade Gibson, men både… Investera smart: De bästa finansiella tipsen för 2021

I en tid av osäkerhet på marknaden är det viktigt att ha rätt strategi för att maximera avkastningen på dina investeringar. Här är några experttips för att navigera genom de finansiella marknaderna år 2021 och säkerställa en stabil ekonomisk framtid.

1. Mångfaldiga din portfölj: Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser minskar du risken och ökar möjligheten till en jämn avkastning över tiden.

2. Håll koll på trender: Följ med i de senaste trenderna och se till att din portfölj är anpassad efter de förändringar som sker på marknaden.

3. Ha tålamod: Investeringar är långsiktiga och det är viktigt att ha tålamod och inte agera impulsivt baserat på kortsiktiga svängningar på marknaden.

Genom att följa dessa tips och vara medveten om de möjligheter och risker som finns på marknaden kan du säkerställa en stabil och växande portfölj för framtiden.

Analys:
Denna artikel fokuserar på vikten av att investera smart och ha en långsiktig strategi för att maximera avkastningen på dina investeringar. Genom att diversifiera din portfölj, hålla koll på trender och ha tålamod kan du skapa en stabil ekonomisk framtid. Det är viktigt att vara medveten om marknadens möjligheter och risker för att fatta välgrundade beslut och säkerställa en hållbar tillväxt över tiden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version