Donald Trumps fixering med publikstorlek fortsätter: Kamala Harris drar stora folkmassor

Donald Trumps förmåga att locka stora folkmassor till sina möten har varit en konstant under hans politiska karriär. Joe Biden har inte kunnat matcha Trumps popularitet när det gäller publikstorlek. Trump har gjort det till en poäng att visa upp sin publik som bevis på sin popularitet, även om många av hans påståenden har visat sig vara falska.

När Kamala Harris och hennes partner har lockat stora mängder folk till sina möten den senaste tiden har det tydligen fått Trump att reagera. Han har anklagat Harris för att ha manipulerat bilder och videor från ett möte vid flygplatsen i Detroit. Trots att det finns tydliga bevis på den stora folkmassan vid mötet, fortsätter Trump att sprida desinformation om Harris.

Demokraterna har glatt sig åt den stora publik som Harris har lockat till sina möten och har kontrat Trumps påståenden på sociala medier. Diskussionen om publikstorlek har hotat att skymma de verkliga sakfrågorna i valrörelsen. Det är viktigt att komma ihåg att valet avgörs i slutändan vid valurnorna, inte vid valmötena.

Det är tydligt att Trumps fixering med publikstorlek fortsätter att påverka den politiska debatten, men det är viktigt att fokusera på de verkliga frågorna inför valet.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version