Person skadad efter höga smällar i Linköping – Polisen misstänker skjutning

En person har hittats skadad efter larm om höga smällar i stadsdelen Berga i Linköping. Polisen misstänker att det kan vara en skjutning och ärendet utreds som ett försök till mord. Just nu är skadeläget oklart och polisen arbetar intensivt för att rädda livet på offret.

Polisen har mobiliserat flera resurser på platsen, inklusive drönare och hundpatruller. Trafiken på Söderleden kan komma att påverkas på grund av polisens arbete. Det finns ännu inga uppgifter om eventuella misstänkta gärningsmän, men polisen uppmanar eventuella vittnen att höra av sig för förhör.

Det finns också spekulationer om en möjlig koppling till gängkriminalitet, och polisen kommer att undersöka denna möjlighet noggrant. Enligt polisens presstalesperson Johnny Gustavsson är det troligt att det rör sig om ett vapenbrott, vilket tyder på att det inte är något vanligt brott.

Det är viktigt att polisen får all den information de behöver för att lösa fallet och förhindra liknande händelser i framtiden. Medborgarna uppmanas att vara vaksamma och samarbeta med myndigheterna för att skapa en tryggare stad för alla.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version