Linus Ullmark kritiserade Ilya Samsonovs insatser i Stanley Cup-slutspelet. Sen gick den ryska målvakten till en oväntad attack mot svensken via Instagram. ”Stoppa upp något i röven och håll käften”, skrev Samsonov i en nu borttagen kommentar.

Det har varit mycket rörelse i NHL under sommaren, även för flera svenskar på marknaden. En av dem som har flyttat är Linus Ullmark, efter att ha lämnat Jeremy Swayman och Boston Bruins.

Enligt NHL Network har Ottawa Senators uppgraderat målvaktsposten genom att ranka Ullmark som den tionde bästa målvakten i ligan. Men utnämningen har inte mottagits väl av alla, särskilt inte av Samsonov som gick till attack mot Ullmark.

Reaktionen verkar vara ett svar på Ullmarks tidigare uttalande om Samsonov under vårens slutspel. Samsonov har inte kommenterat händelsen efteråt, men faktum är att Senators och Golden Knights möts den 21 november när NHL-säsongen börjar den 4 oktober.

Analys: Artikeln handlar om en kontrovers mellan NHL-målvakterna Linus Ullmark och Ilya Samsonov, där Samsonov gick till en oväntad attack mot Ullmark via Instagram. Detta kan påverka deras relation inom ligan och ge en inblick i den personliga sidan av professionell idrott. För fans och investerare kan det vara intressant att följa hur denna kontrovers påverkar spelarnas prestationer och lagens dynamik under den kommande NHL-säsongen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version