Investera i fastigheter i Sandviken – Bod 24 stänger

Bod 24, en populär kafé i Sandviken, kommer att stänga efter cirka åtta år. Den nuvarande leasen går ut den 31 december och den sista öppningsdagen kommer att vara den 15 december. Beslutet att inte förnya avtalet kommer från Bergen Smak AS, företaget bakom Bod 24.

Bod 24 har varit en favoritdestination för både lunch och festliga tillställningar, som bröllop, med sin pittoreska sjöutsikt och charmiga atmosfär. Känd för sin tacobuffé och olika spisevenemang, har stället varit en viktig del av Norges Fiskerimuseum.

Även om Bod 24 stänger, påverkar det inte Urdihuset, en annan del av Bergen Smak AS.

Den 11 januari kommer tolv sjöbodar i Sandviken att bevaras, och i närheten planeras byggandet av 350 lägenheter och en ny brygga.

Analys:
Bod 24 stängningen är en indikation på förändringar i fastighetsmarknaden och restaurangbranschen i Sandviken. Investeringar i området kan vara fördelaktiga med tanke på de planerade bostadsutvecklingen. Det är viktigt att vara medveten om sådana förändringar för att kunna fatta informerade beslut i fråga om fastighetsinvesteringar och affärsverksamhet.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version