Elon Musks intervju med Donald Trump försenad på grund av teknikproblem

Hajpen var stor inför Teslachefen Elon Musks intervju med USA:s expresident Donald Trump på X. Men stora teknikproblem försenar intervjun. Elon Musk uppger att X utsatts för en överbelastningsattack.

Elon Musk själv hävdade att underhållning var ”garanterad” i intervjun, som skulle sändas via X ljudchattfunktion Spaces klockan 02 svensk tid. Beskedet om intervjun fick stor uppmärksamhet – men det hela blev lite av ett antiklimax.

Stora teknikproblem drabbade X och många användare möttes av felmeddelanden när de försökte logga in.

Elon Musk skriver i ett inlägg att det verkar som att plattformen utsatts för en överbelastningsattack, en så kallad ddos-attack. Strax därefter meddelade han att intervjun ska sändas för ett mindre antal lyssnare och publiceras i sin helhet efteråt.

Ordet ”kraschad” trendar på X, rapporterar BBC, när många användare skriver om de tekniska problemen. Men allt är inte kritik – en del av Trumps väljare skriver istället att intervjun varit så uppmärksammad att den ”kraschat internet”.

Analys: Elon Musks intervju med Donald Trump var mycket efterlängtad men försenades på grund av teknikproblem. Dessa händelser visar hur tekniska svårigheter kan påverka stora evenemang och skapa både kritik och uppmärksamhet. Det är viktigt att vara medveten om potentiella risker och förbereda sig för eventuella tekniska utmaningar för att undvika liknande problem i framtiden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version