Saba Sams: En av Storbritanniens bästa unga författare

Saba Sams debutbok “Skicka nudes” har fått stor uppmärksamhet och hyllas för att balansera mellan millennial och gen Z. Med ett omslag som skriker ung kvinna och en berättelse som tar oss genom en förrädisk period av aborter, självskadebeteende, relationer och identitetssökande, har Sams fångat läsarnas uppmärksamhet.

En novellsamling som tar oss med på en resa genom unga kvinnors liv och de komplexa relationer de navigerar i. Från den starka berättelsen om Grace och hennes missfall i kön till skolmatsalen till den mörka humorn i “Snakebite”, Sams tar oss med på en emotionell berg- och dalbana.

Trots vissa avbrott i berättandet skapar Sams en sammanhängande serie av transformationer och ögonblicksbilder som fångar läsarens uppmärksamhet. “Skicka nudes” är en djupdykning i det komplicerade livet som ung kvinna och en berättelse som berör och engagerar.

Saba Sams debutbok “Skicka nudes” är en måste-läsning för alla som är intresserade av starka och gripande berättelser om unga kvinnors liv och erfarenheter.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version