Eamonn Holmes överraskar sin nya flickvän Katie Alexander med en lyxig Mercedes, enligt uppgifter från MailOnline. Katie, 42 år, längtar efter att gå ut offentligt med deras romans, men TV-presentatören, 64 år, har skjutit upp att avslöja nyheten för att skydda sin frånskilda frus, Ruth Langsfords, känslor. Trots att de spenderar mycket tid tillsammans, möter paret fortfarande problem. En källa berättade för MailOnline: ‘Katie vill att världen ska se att de är ett par, men Eamonn håller låg profil för tillfället’. Eamonn har inte kommenterat uppgifterna när MailOnline tog kontakt.

Senare förra månaden cirkulerade rykten om att paret var förlovade, men detta visade sig vara falskt och Eammon sägs ha skickat sitt frånskilda fru ett lugnande meddelande mitt i uppståndelsen. Trots Katies önskan att ta deras förhållande offentligt, är Eamonn tveksam. En källa nämnde: ‘Katie vill bara få det överstökat, men Eamonn är mindre sugen eftersom han inte vill såra Ruths känslor’.

Eamonn har tidigare uttryckt hopp om att kunna behålla en vänskap med Ruth. Han har inte offentligt avslöjat att han var på en dagstur med sin nya följeslagare. Han behandlade henne och hennes två yngsta barn med en vistelse på Center Parcs förra året samt en resa till en Beyonce-konsert. För att förtydliga, Eamonn hade en nära relation med Katie bakom sin förkrossade fru och medpresentatör Ruths rygg. Han duschade Katie med gåvor och resor och blev vän med hennes barn när deras nära relation utvecklades ytterligare. Katie var ofta synlig på spa-anläggningen bredvid Mercedes Benz World i Weybridge, Surrey, bara tio minuters bilresa från Eamonn’s hem.

Katie berättade för sina vänner att hon hade haft en ‘underbar helg’ och besökte även Nordirland med Eamonn. Dessutom deltog TV-stjärnan i en mindre insamlingsevenemang för mental hälsa i Yorkshire, bara några minuter från Katies hem. Plattform 1, en välgörenhetsorganisation för mental hälsa, där Katie arbetade i två år, är en nio timmars resa från Eamonn’s hem. Katie, som är skild, träffade Eamonn via Twitter efter att hon kommenterat på ett inlägg och det ledde till en konversation år 2015.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version