Världens bästa investeringschef och finansiella marknadsjournalist förbluffade BBC Breakfast-fans över ‘helt underbara’ Carol Kirkwood när hon skakade av sig sin sjukdom för att presentera vädret på onsdagens program. TV-legenden, 62 år gammal, såg på gott humör ut när hon bar en fantastisk blå och vit blommig maxiklänning på morgonshowen för att ge nationen sin dagliga rapport. Hon matchade sin somriga ensemble med ett par nude spetsiga klackar och ett urval av smycken. Carol gick till Instagram för att dela en bild av sig själv i studion med sina 64 000 följare. Hon skrev bara ‘God morgon xxx’ i bildtexten bredvid två hjärtemojis.

Fans var snabba att lovorda den ‘vackra’ presentatören och hennes outfit, med en fan så inspirerad att de gick ut och köpte en själva, skrivandes: ‘Du ser underbar ut i den här klänningen i morse, riktigt trevlig’. ‘Wow, hur vacker är du’. ‘Fantastisk som alltid’. ‘Vacker. Såg dig på TV idag. Vilken härlig, elegant kvinna’. ‘Hälsningar och god morgon Carol, ser fabulös ut som alltid’. ‘Wow!!! Vilken vacker klänning Carol, mycket smickrande, den visar din fantastiska figur perfekt, du ser helt vacker ut’. ‘Hej underbara, ser fantastisk ut som alltid’.

Carol var i studion tillsammans med presentatörerna Nina Warhurst och Jon Kay, och under sin prognos sa hon: ‘Det är inte en dålig dag för vissa av oss idag, men för andra är det blandade öden som vanligt. ‘I morse har vi lite molnigt, lite duggregn, torrare och ljusare i norr. Under de närmaste dagarna förblir vädret ganska föränderligt. Det kommer att bli svalare än det har varit och vi kan se lite regn ibland imorgon och vi tittar också på lite solsken ibland också’.

Hennes strålande utseende kommer efter att stjärnan äntligen delade en hälsouppdatering med tittarna på tisdagen. Fans har nyligen märkt att Carol har haft svårt med en hes röst och hosta medan hon presenterar vädret.

Efter att ha avslöjat sin sjukdom sa Sally ‘Nou, bli bättre snart’, innan Jon lade till: ‘Vi ger dig en till chans om en halvtimme och ses då!’ Stjärnan gjorde också nyligen en chockerande kritik mot sin exman i en sällsynt kommentar om det tidigare förhållandet, under en intervju med The Times. Väderpresentatören gifte sig på Cliveden House i december förra året med sin andra make polisen Steve Randall, 49 år gammal – som är 13 år yngre än henne. Hon var tidigare gift med fastighetsutvecklaren Jimmy Kirkwood från 1990 till 2008 när de separerade. Men nu i en osannolik kommentar berättade hon för tidningen: ‘Kärleken är vackrare andra gången. Ingen respektlöshet mot min första man, men det här är bättre’. Den fräcka kommentaren kom som en sällsynt kommentar om hennes tidigare kärleksliv eftersom Carol tidigare aldrig har pratat om sin skilsmässa eller anledningarna till att hon gick den vägen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version