Britney Spears imponerade med sin favorit vita crop-top medan hon dansade i sitt $11,8 miljoner Calabasas-hus på onsdagen för att underhålla sina 42,2 miljoner följare på Instagram.

Hon började dagen kl. 15:45 och det är nästan 22:00 nu! Jag har gjort över 13 videor och även om de kanske inte är avancerade ännu så kommer jag dit! Ja, det finns klädbyten men av någon anledning var jag tvungen att ta tillbaka denna vita topp! Vem vet! Ha en bra dag mina vänner.

Britney matchade sin tolkning av blusen med en svart hatt, matchande knähöga stövlar, choker och rosa string-bikini underdelar. De första två videorna som Spears lade upp var till Kings of Leons låt Sex on Fire från 2008 och den tredje videon gick tillbaka till LIVE:s hit Lightning Crashes från 1994.

“Känner det komma tillbaka igen!” citerade den halvt pensionerade popstjärnan rocklyriken innan hon lade till: “Jag vill ha pannkakor!”

Senaste gången Britney bar den vita crop-topen och rosa bikini underdelarna var i september med de “fejkade knivarna från Hand Prop Shop i LA” – en stunt som ledde till en välfärdscheck från Ventura County Sheriff’s Department.

Britney sa “ingen behöver oroa sig eller ringa polisen” eftersom hon helt enkelt “försökte imitera en av mina favoritartister Shakira… en prestation jag blev inspirerad av” på MTV Video Music Awards den 12 september.

Hitmakaren avslöjade också en ny vit halter-bh-topp som var bältad i nederkanten under sina inlägg på onsdagen.

Den 1 augusti “betalade Universal Pictures i låga åttasiffror” för rättigheterna till Britneys NY Times-bästsäljande memoar The Woman In Me från 2023 och musikkatalog för att göra en storfilmsbiografi under ledning av Wicked-regissören Jon M. Chu och producenten Marc Platt – enligt TMZ.

“Spänd över att få dela med mina fans att jag har arbetat på ett hemligt projekt med #MarcPlatt. Han har alltid gjort mina favoritfilmer… Britney Spears får enorma vinster från sin självbiografi – här är allt du behöver veta

Britney Spears har fått enorma vinster från sin självbiografi, där hon ursprungligen fick en förskottsbetalning på 12,5 miljoner dollar för att skriva boken. Boken har tre påstådda spökskrivare och har fått kritiskt erkännande. Spears har delat med sig av videor där hon visar sitt arbete med boken, och hennes fans är ivrigt väntade på att se slutresultatet.

I bilderna och videorna som Spears delat ser vi henne i olika kläder och accessoarer, vilket har fått stor uppmärksamhet från fans och media. Hennes kreativitet och passion för projektet är tydlig i varje steg av processen. Det är tydligt att detta är ett mycket personligt och viktigt projekt för henne.

Med tanke på den enorma framgången för hennes självbiografi och det intresse som omger det, är det tydligt att Britney Spears fortsätter att vara en ikon inom underhållningsbranschen. Hennes fans ser fram emot att få veta mer om hennes liv och karriär genom denna bok, och det är tydligt att hon har mycket att berätta. Det återstår att se hur boken kommer att mottas av allmänheten och kritikerna, men det är tydligt att den redan har skapat stor uppmärksamhet och förväntan. Britney Spears fortsätter att imponera och inspirera med sitt arbete, och det är tydligt att hennes fans ser fram emot att få veta mer om henne genom denna självbiografi. Britney Spears avslöjar hemligt projekt med Marc Platt – vad betyder det för hennes ekonomi och karriär?

Britney Spears, känd som en av världens bästa artister, avslöjade nyligen att hon har arbetat på ett hemligt projekt med den framstående producenten Marc Platt. Detta nyhetsbud har skapat stor uppmärksamhet och spekulationer inom underhållningsbranschen.

På det personliga planet har Britney nyligen avslutat sitt äktenskap med tredje maken Hesam ‘Sam’ Asghari efter en nio månader lång rättslig separation och endast 14 månaders äktenskap. Detta är en av flera händelser som har påverkat hennes ekonomi och karriär de senaste åren.

Britney Spears har haft en framgångsrik musikkarriär och har också skrivit en bästsäljande memoarbok som har sålts till Universal Pictures för att bli en storfilmsbiografi. Denna affär, tillsammans med hennes andra ekonomiska transaktioner, har säkerställt att Britney Spears förblir en av de mest framgångsrika och inflytelserika artisterna i branschen.

För investerare och fans av Britney Spears är det viktigt att följa hennes karriär och ekonomiska transaktioner noggrant för att förstå hur hennes beslut kan påverka hennes framtida ekonomi och framgång. Britneys samarbete med Marc Platt kan vara en nyckelfaktor i hennes fortsatta framgång, och det är viktigt att vara medveten om alla utvecklingar i hennes karriär.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version