Manchester United: Ten Hag erkänner att laget inte är redo för premiären mot Fulham

På fredagskvällen sparkar Manchester United igång Premier League-säsongen med en match mot Fulham. Inför premiären medger tränaren Erik ten Hag att laget inte är redo.

Många av spelarna har haft en kort försäsong på grund av sena semestrar efter mästerskapet. Detta har påverkat lagets förberedelser inför säsongen.

Ten Hag nämner att det inte har funnits tillräckligt med tid för att förbereda laget ordentligt. Trots detta måste laget ta sig an utmaningen och hantera situationen på bästa sätt.

Under presskonferensen meddelade ten Hag att nyförvärven Matthijs de Ligt och Noussair Mazraoui, tidigare spelare under hans ledning i Ajax, kommer att vara tillgängliga för premiären. Även Harry Maguire, som tidigare var osäker på grund av en skada, kommer att delta i premiären.

Tyvärr missar vänsterbacken Luke Shaw inledningen av säsongen på grund av en skada. Även anfallaren Rasmus Höjlund och nyförvärvet Leny Yoro kommer att vara otillgängliga.

Analyserat: Manchester United står inför utmaningar inför premiären mot Fulham på grund av en kort försäsong och skador i truppen. Det är viktigt att laget hanterar situationen på bästa sätt för att maximera sina chanser i den kommande säsongen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version