Camp Rock-stjärnorna Demi Lovato och Alyson Stoner har avslöjat hur de avslutade sin fejd för sin kommande dokumentär Child Star. Demi, 31 år, fick sin genombrottsroll i Barney & Friends vid åtta års ålder och blev kort därefter en Disney Channel-personlighet. Nu gör hon sin regidebut med Child Star, där hon intervjuar kändisar som Drew Barrymore, JoJo Siwa, Christina Ricci och fler om att växa upp som kändis. Hon ordnade till och med en kamera-konversation med Alyson – men paret var tvungna att lösa en långvarig konflikt först, berättade de för The Hollywood Reporter.

Intervjun åtföljdes av en sensuell fotosession med Demi på omslaget av tidningen. I intervjun tittade hon och Alyson tillbaka på de hinder de stött på i sin relation – och hur de till slut försonades. När de gick på en liveshow för att stödja Camp Rock 2 förbättrades inte saker mellan dem, och de tillbringade sedan år utan att prata med varandra. Medan hon arbetade med sin nya dokumentär nådde Demi ut till Alyson, som är icke-binär och föredrar ‘they’-pronomen. Demi var tvungen att försäkra Alyson om att hon hade förändrats över åren innan hennes före detta medstjärna skulle gå med på att intervjuas för projektet.

Alyson hade också andra betänkligheter om projektet, nämligen att det skulle hamna under paraplyet av sensationslystna E! True Hollywood Stories som faktiskt förstärkte vad jag kallar ‘toddler-to-train wreck pipeline’. Demi kunde lugna dessa farhågor, och hon och Alyson satte sig ner för en själavslöjande konversation om svårigheterna med att vara barnstjärna.

Demi förklarade att hennes ‘traumatiska’ upplevelse av barnstjärna hade lett till hennes besvärliga attityd under inspelningen av Camp Rock 2. ‘Jag tänker på människor i garderobsavdelningen på min TV-show för att jag gick in där i dåligt humör hela tiden, och jag oroar mig för gäststjärnor som kom in eller de andra skådespelarna eller människorna under Camp Rock 2,’ sa hon. ‘Och det är lätt att ursäkta det beteendet eftersom jag var så ung och i så mycket smärta, men jag är verkligen ångerfull, och det är ett skuld som stannar hos dig för evigt.’

Demi’s senaste kommentarer om hennes film kommer efter att JoJo Siwa, Drew Barrymore, Kenan Thompson och Raven-Symoné avslöjades som intervjugäster för Child Star. Det framkom också att dokumentären kommer att ha premiär den 17 september på Hulu och vara cirka en timme och en halv lång.

Vid tiden för Camp Rocks sändning var Demi, då 15 år, redan en Disney Channel-stjärna i nätverkets sitcom As The Bell Rings, som sändes från 2007 till 2008. När hon blev äldre övergick hon till popstjärna – och hennes personliga problem började alltmer komma fram i rampljuset.

Demi har öppnat sitt hjärta om att ‘experimentera’ med droger redan i tonåren, efter att hon var med i en olycka och fick recept på opioider. Hon stal sin pappas öl och sin mammas Xanax, och hon provade till slut kokain vid 17 års ålder, berättade hon på Call Her Daddy. År 2018 var hon inlagd på sjukhus efter en nära dödlig heroinöverdos som fick henne att drabbas av tre stroke och en hjärtattack, samt bestående hjärnskador. För tre år sedan beskrev hon kontroversiellt sig själv som ‘California sober’, vilket innebär att hon fortfarande använde cannabis, något hon senare sa att hon också slutade med. Hon har också diagnosticerats med bipolär sjukdom och lidit av bulimi, binging och purging till den punkt där hon en gång fann sig själv kräkas blod. Demi – som har kommit ut som icke-binär och deklarerat en preferens för både ‘she’ och ‘they’ pronomen – tillkännagav dokumentären Child Star förra året.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version