Nicole Kidmans brorsdotter Lucia Hawley stal showen på söndagskvällen när hon visade upp sin figur i en vit klänning på 2024 Logie Awards. Den 7Bravo-röda mattans presentatör, 26 år gammal, såg änglalik ut i klänningen från Assertion som kostade 2 200 dollar och omfamnade hennes torso med en off-shoulder-krage. Hon accessoriserade med en vit Victoria Beckham-handväska för 1 200 dollar som matchade hennes enkla svarta pumps och kompletterade med en diamant halsband och guldarmband. Hon lät sin naturliga skönhet tala för sig själv när hon satte upp sitt mörka hår i en stram up-do och använde lite bronserad ögonskugga och ett rosenrosa läppstift.

Larry Emdur och hans fru Sylvie såg ut som det perfekta paret när de kom arm i arm i sina helsvarta kläder. Larry, som är medvärd för The Morning Show, valde en svart kostym med blanka loafers och kunde knappt ta bort leendet från sitt ansikte när han visade upp sin kärlek. Sylvie, som har varit gift med frukostshowspresentatören i nästan 30 år, imponerade på deltagarna i en elegant ballklänning i hel längd.

Jimmy Barnes dotter Elly-May gjorde också en sensationell ankomst i en svart kimono dekorerad med vad som verkade vara stenhandar. Den 35-åriga accessoriserade med glittrande silverstövlar som matchade hennes djärva silverörhängen som glittrade under kamerablixtarna. Hon avslutade sin glamorösa look med en klar käpp och en djärv röd läpp innan hon valde en halv-uppfrisyr.

Mer kommer snart.

Analyserat och brutet ned: Artikeln beskriver kändisar och deras modeval vid 2024 Logie Awards. Det ger en inblick i vilka kläder och accessoarer som var populära under evenemanget. För finansiella marknadsförare kan det vara intressant att se hur kändisars modeval kan påverka försäljningen av specifika klädesmärken och accessoarer. Det ger också en inblick i hur kändisar kan påverka trender och köpbeteenden hos allmänheten. Ett intressant perspektiv för investerare att överväga när de planerar sina marknadsstrategier.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version