Logierna 2024: Allt du behöver veta om platsen, tidpunkten och de nominerade

Logierna, den prestigefyllda årliga prisutdelningen, kommer att äga rum i Sydney i år. Förra året hölls evenemanget för första gången på 37 år i hamnstaden. Tidpunkten för ceremonin är kl 19.00 AEST i ACT, NSW, Queensland, Tasmania och Victoria, kl 19.30 AEST i Northern Territory och South Australia samt kl 18.00 AWST i Western Australia.

Du kan se Logierna direkt på Channel Seven eller via 7Plus. Komikern Sam Pang kommer att återvända som värd för prisutdelningen efter att ha hyllats som en av de bästa Logies-värdarna på länge efter sin debut 2023. Han imponerade med sina skarpa skämt riktade mot kändisar som Channel Stefanovic och Koch.

I år kommer Andy Lee, Asher Keddie, Julia Morris, Larry Emdur, Robert Irwin, Sonia Kruger och Tony Armstrong att tävla om Gold Logie för Most Popular Personality on Australian Television. Sonia Kruger, som vann Gold Logie 2023, är den enda tidigare vinnaren som är nominerad i år.

Röstningen för de flesta kategorierna stängde kl 19.00 AEST lördagen den 17 augusti. Men för vissa kategorier kommer röstningen att vara öppen fram tills evenemanget börjar.

Analyserat enkelt, det här innehållet ger dig all information du behöver om Logierna 2024, inklusive plats, tidpunkt och de nominerade. Det är en spännande händelse som ger tittarna möjlighet att rösta och se sina favoritpersonligheter belönas för sitt arbete inom den australiska televisionen. Det är en kväll fylld av glam och spänning som du inte vill missa!

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version