Offensiva stjärnor debuterade för Djurgården – men kollapsade i andra halvlek

I en dramatisk match debuterade två offensiva stjärnor för Djurgården, Pauline Hammarlund och Mimmi Larsson. Trots att laget tog ledningen med 2-0 i första halvlek, kollapsade de totalt i andra halvlek och förlorade mot bottenlaget Brommapojkarna.

Den tidigare Djurgårdsspelaren Sara Olai avgjorde matchen med ett mål som ledde till en vändning för BP. Efter matchen uttryckte Pauline Hammarlund besvikelse över lagets prestation och misstagen som ledde till förlusten.

För Brommapojkarna var det en viktig seger i bottenstriden, medan Djurgården hamnar på sjätte plats i tabellen. En dramatisk match med oväntade vändningar och en påminnelse om att i fotboll är ingenting avgjort förrän domaren blåser av matchen.