Doja Cat och Joseph Quinn bekräftar sin romans genom att synas tillsammans offentligt i London. Paret fångades på film under en romantisk promenad där de höll handen och hade armarna om varandra. Doja Cat försökte tidigare få kontakt med Joseph Quinn redan för två år sedan, och nu verkar de bekräfta sin relation genom offentliga framträdanden tillsammans.

I fredags syntes de också tillsammans på en konsert med rockbandet Osees i London, där de visade sin kärlek till varandra. Det är inte helt klart hur länge de har varit ett par, men det har varit en del drama kring deras relation tidigare. Doja Cat försökte tidigare få hjälp av Joseph Quinns kollega Noah Schnapp för att komma i kontakt med honom, vilket ledde till en stor kontrovers online.

Doja Cat är känd för sin musik och slog igenom 2018 med låten ”Mooo!”, medan Joseph Quinn är mest känd för sin roll som Eddie Munson i fjärde säsongen av ”Stranger things”. Nu spekuleras det om hur länge de har varit ett par och deras relation har fått stor uppmärksamhet i sociala medier.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version