Rita Ora delade en rad bilder på sin Instagram som dokumenterade hennes resor över hela världen efter att ha firat maken Taika Waititis 49-årsdag denna vecka. Sångerskan, 33, visade upp sin fantastiska figur i en utmanande röd underkläder när hon passerade säkerhetskontrollen på flygplatsen efter en scenframträdande i Rumänien innan hon hoppade på en privatjet. I en annan bild delade Rita en söt kyss med Thor-regissören, som hon gifte sig med 2022, på en festival och avslöjade att de hade rest “runt om i världen på 24 timmar”. Rita bytte sedan till en vacker guldklänning och en utmanande orange bikini när hon delade med sig av en glimt av sin mycket lyxiga livsstil. Med bildtexten: “det kommer en tidpunkt i livet när en av oss måste vara den onda…runt om i världen på 24 timmar”.

Tidigare denna vecka firade Taika sin födelsedag med sin fru och ett antal andra kändisar på en stjärnspäckad tillställning på Ibiza. Paret poserade tillsammans för en kärleksfull bild innan de fortsatte med festligheterna, vilket inkluderade att hitmakaren sjöng “Grattis på födelsedagen” till Taika. Födelsedagsbarnet valde en löst sittande vit skjorta och svarta byxor för tillfället, medan Rita valde en volanglila klänning och accessoriserade med en mängd dramatiskt smycken. Han fick en tårta med tema kring Nya Zeelands nationella rugbylandslag från sitt hemland. Maskerad sångdomare och hennes man var på gott humör under kvällen, som hojtade och applåderade när tårtan presenterades. Taika är en hängiven rugbyfan och har setts heja på olika matcher tidigare tillsammans med sin fru, medan han också medverkade i dokumentären Tour De Rugby 2023. Den Marvel-regissören kysste till och med rugbybollen när den anlände till honom i lågor på toppen av festtårtan. Den glamorösa tillställningen besöktes av flera av deras kända vänner som alla verkade glada över att fira den nästan milstolpe.

I ett skede sågs Rita festa med Havana-hitskaparen Camila Cabello, 27, när de två popprinsessorna poserade på dansgolvet. Camila kastade upp en arm i luften och stack ut tungan när hon visade upp sin fasta bakdel i en krämfärgad klänning och lät sina blonda lockar flöda fritt. Andra stjärnor som gjorde en framträdande var Marvel-skådespelerskan Salma Hayek, modellen Lori Harvey och den före detta TOWIE-stjärnan Vas J Morgan. Rita visade upp hela sin look för kvällen när hon poserade med Vas, 35, och visade upp sin lila långklänning och långa blonda lockar. I ett mindre avslappnat foto sågs Rita posera bredvid sångerskan Justine Skye och modeformgivaren Amina Muaddi och andra när kvällen led mot sitt slut.

Förra året tackade sångerskan Ask & You Shall Receive filmskaparen för att ha visat henne “vad kärlek verkligen är” i ett passionerat Instagram-inlägg till sin man på ett års bröllopsdag. Hon skrev: “Grattis till den roligaste smartaste mannen jag någonsin träffat i mitt liv. Du håller mig samman i ögonblick då jag inte tror att jag kan. Tack för att du visade mig vad kärlek verkligen är.” Paret höll från början sitt bröllop hemligt för allmänheten och avslöjade det inte förrän förra året. Rita berättade för ES Magazine att hennes vänner var oroliga för att de hade missat hennes stora dag, efter att hon och Taika valde att ha bara åtta gäster när de hade sin intima ceremoni. Hon sa: “Jag har varit offentlig i ett tag nu och jag har alltid gett allt jag är en del av till allmänheten. Det kändes trevligt att ha något som var en hemlighet ett tag. Många av mina vänner var som ‘Åh, Gud, vi har missat det.’ Jag sa bara till dem att vi skulle ordna något. Det kändes avslappnat – för mitt liv är inte avslappnat.”

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version