Gravid Holly Kingston slår tillbaka mot troll som har kritiserat hennes kost när hon reser runt Italien på semester med maken Jimmy Nicholson. Den före detta stjärnan från The Bachelor har delat med sig av sina läckra måltider medan hon turistar i Rom, men inte alla har uppskattat hennes val. I ett inlägg på Instagram Stories på tisdagen gick den 30-åriga kvinnan till attack efter att ha fått ‘tusentals’ meddelanden om vad hon har ätit. ‘Jag ska klargöra detta snabbt för alla som följer våra resor för tillfället eftersom mina DM:er är lite överväldigande. SNÄLLA KOMMENTERA INTE VAD JAG BÖR OCH INTE BÖR ÄTA, JAG HAR KOLL PÅ DETTA’, skrev hon. ‘Jag har en underbar OB som rådgör mig och jag har också ett fantastiskt verktyg som heter Google – sparar dig tid på att skicka meddelanden och sparar mig från bombarderingen’, fortsatte hon. ‘Om du har varit gravid och fått osolicited råd vet du hur jäkla stressande och obekvämt det kan vara. Tänk dig det plus tusentals personer du aldrig har träffat som antyder att du är okunnig eller misslyckas, det är inte roligt.’ Holly avslutade med: ‘Även om dessa DM:er är menade med kärlek, när du får hundratals sådana om dagen blir det en mörk plats för mig.’ ‘Nu går jag och äter lite biff carpaccio med en stor kanna opastöriserad mjölk!!’

Den före detta realitystjärnan väntar sitt första barn med sin snygga make, 31. I juli fördes Holly till sjukhuset efter att ‘komplikationer’ uppstod med hennes graviditet. Trots att hon nämnde att det fanns några ‘varningssignaler’ som kärleksparet behövde kolla upp, försäkrade marknadsföringschefen fansen att bebisen var ‘frisk’. Hollys första inlägg på hennes Stories var en video som visade henne ligga tillbaka i en sjukhussäng med en sjukhusrock. Hon textade den korta klippet: ‘De senaste dagarna har varit en virvelvind och för att vara ärlig, ganska jävla dåliga.’ ‘Först och främst och viktigast, bebisen är frisk och frodas’, avslutade hon innan hon delade en bild av henne och Jimmy kramade i sjukhussängen.

Analyse: Artikeln handlar om Holly Kingston som svarar på kritik om sin kost under sin graviditet och semester i Italien. Hon ber folk att inte kommentera hennes matval och förklarar att hon har professionell rådgivning och tillgång till information. Trots att hon hamnade på sjukhuset på grund av komplikationer försäkrade hon sina fans om att bebisen mår bra. Hollys inlägg illustrerar de påfrestande kommentarerna och råden som många gravida kvinnor får och betonar vikten av att respektera deras val. Ett Djupgående Titt på Investeringsstrategier för Framgång på Finansmarknaden

I dagens konkurrensutsatta finansiella landskap är det viktigt att ha en välgenomtänkt investeringsstrategi för att uppnå framgång på marknaden. Genom att förstå de senaste trenderna och analysera marknadsdata kan investerare maximera sin avkastning och minimera riskerna.

En av de viktigaste faktorerna att överväga när man utformar en investeringsstrategi är diversifiering. Genom att sprida ut investeringarna över olika tillgångsklasser, branscher och geografiska områden kan investerare minska risken för stora förluster och öka sina chanser att nå sina finansiella mål.

Det är också viktigt att hålla sig informerad om de senaste trenderna på marknaden och att regelbundet omvärdera sin portfölj. Genom att vara flexibel och anpassa sig till förändringar kan investerare dra nytta av nya möjligheter och undvika potentiella risker.

Slutligen är det avgörande att ha en långsiktig strategi och att inte låta kortsiktiga svängningar på marknaden påverka beslutsfattandet. Genom att ha tålamod och disciplin kan investerare bygga en stabil och hållbar portfölj som kommer att växa och blomstra över tiden.

Genom att följa dessa riktlinjer och vara medveten om de senaste trenderna på marknaden kan investerare öka sina chanser att uppnå långsiktig framgång och säkra sin ekonomiska framtid. Det är aldrig för sent att börja investera och ta kontroll över sin ekonomi – varje litet steg kan göra en stor skillnad i det långa loppet.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version