Gracie Abrams och Paul Mescal bekräftade sin romans på måndagen efter månader av spekulationer, med paret som visade sin kärlek offentligt under en romantisk utflykt i London. Popstjärnan, 24 år, hade tidigare väckt uppmärksamhet när hon började dejta stjärnan från Normala människor efter att de setts kyssas under en middagsdejt i Mayfair. Medan Paul är välkänd för brittiska fans tack vare sina många skådespelarroller, inklusive den kommande Gladiator II, började Gracies karriär ta fart i år, efter att hon stöttat vännen Taylor Swift under hennes Eras Tour. Så här ser allt du behöver veta om Gracie ut, när hennes romans med Paul blir allt hetare…

Vem är Gracie Abrams?


Medan Gracie har skapat sin egen karriär inom musiken, är hon också dotter till Star Wars-filmaren legenden J.J. Abrams – medan hennes mamma är producent Katie McGrath. Efter att ha blivit placerad i kategorin ‘nepo baby’ var Gracie snabb med att erkänna tidigare i år hur lyckligt lottad hon är och förklarade att hennes föräldrar hålls långt borta från hennes musikkarriär. I en intervju med iHeart Radio sa Abrams, ‘Det finns en privilegium i att ens ha vuxit upp med kunskapen om hur underhållningsvärlden ser ut överhuvudtaget… Men jag höll dem definitivt så långt borta från det. Låtskrivande har alltid varit ett personligt sätt för mig att hantera mina upplevelser utan att behöva prata med någon, speciellt mina föräldrar under många år.’ Jeffrey är en amerikansk filmskapare och kompositör mest känd för sina verk inom action, drama och science fiction. Abrams har skrivit och producerat filmer som Regarding Henry (1991), Forever Young (1992), Armageddon (1998), Cloverfield (2008), Star Trek (2009), Star Wars: The Force Awakens (2015) och Star Wars: The Rise of Skywalker (2019). Abrams filmer har spelat in över 4 miljarder dollar över hela världen, vilket gör honom till den åttonde mest inkomstbringande filmregissören genom tiderna. Gracie har också varit klädd i mode från Chanel i åratal, och som varumärkesambassadör deltog hon för första gången på Met Gala 2024 i en klänning från den ikoniska designern. Hon har deltagit på modevisningar och evenemang med varumärket och uppträdde till och med på Chanel’s klockor och fina smycken flaggskeppsbutiksöppning i Manhattan tidigare 2024.

När började Gracie och Paul Mescal dejta?

Paul bekräftade sitt förhållande med popstjärnan Gracie Abrams under en kärleksfull utflykt i London den 18 augusti. I en exklusiv MailOnline-video sågs paret glatt och avslappnat tillsammans när de promenerade tillsammans på gatan. En vecka tidigare hade paret svårt att dölja sin kärlek när de sågs ‘kyssas mycket’ under en dejt i Mayfair i London. En tittare beskrev dem som ett ‘kärleksfullt par’ när de promenerade genom de eleganta gatorna innan de gick till en närliggande park. Tittaren berättade för MailOnline att paret inte verkade ‘blyga’ om sina känslor för varandra när de kysstes i solskenet. Detta efter att paret setts shoppa tillsammans i huvudstaden förra månaden med en källa som berättade för The Sun vid den tiden: ‘Paul och Gracie såg ut som vilket ungt par som helst som handlar och de gick nästan obemärkt förbi. De verkade väldigt avslappnade i varandras sällskap och var upptagna med att kolla in de fina butikerna på Bond Street. Paul är en mycket lågmäld person, precis som Gracie, så det var inget spektakel, och de höll avstånd från varandra när de var ute på gatan.’ Insidern hävdade också att efter deras shoppingtur ‘lämnade både Paul och Close To You-sångerskan varandra’ och de tog var sin egen väg hem. Gracie har varit i Storbritannien för en rad spelningar och sägs ha bott på Chiltern Firehouse i centrala London. Paul syntes inte på någon av hennes senaste shower som ägde rum i Kingston, Bristol och Southampton, men källan tyckte det var ‘talande’ att hon valde att återkomma till huvudstaden. Paul har tidigare dejtat sångerskan Phoebe Bridgers och orsakade nyligen rykten om romans med Natalie Portman. Det påstods emellertid senare att Paul bara är ‘vänner’ med Natalie, som tyst avslutade sin skilsmässa från Benjamin Millepied i mars efter rykten om otrohet.

När blev Gracie och Taylor Swift vänner?



Förra året följde Gracie med Taylor på över 30 shower runt om i USA innan hon gjorde en begränsad körning av utsålda akustiska shower med Aaron Dessner i NYC, Nashville och LA. Gracie, som har varit vän med Cruel Summer-sångerskan sedan 2022, gjorde nyligen ett överraskningsframträdande på Eras Tour i juni för att framföra duons låt ‘us’ på Wembley Stadium. Den Close To You-sångerska har också tidigare stöttat Olivia Rodrigo på turné 2022. Tidigare i år delade Gracie ett videoklipp av Taylor som släcker en brand med en brandsläckare i sin 50 miljoner dollar New York City-lägenhet. You Belong With Me-stjärnan såg chockad ut när hon duschade sitt lyxiga kök i brandsläckarförångning efter att ett ljus tippat över – vilket startade en liten brand. Taylor – klädd i en vit klänning – sågs ta upp brandsläckaren medan den förbryllade stjärnan sa: ‘Vad gör jag med det här!’ Jag tror vi kommer att dö!’ Sparks Fly-hitmakern filmades famla med brandsläckaren när hon sa: ‘Jag vet inte, b***h.’ Hon sprayade sedan brandsläckaren vilket lämnade henne i förvåning när hela rummet täcktes av vita förångningar – och hennes katter blev chockade. Taylor sa: ‘Våra väskor är förstörda, och mina skor och hela rummet tror jag.’ Gracie tillade: ‘Det luktar väldigt gott dock!’ Inlägget var bildtextat: ‘Att skriva hela den här låten från 2 på natten till 6 på morgonen var en av de roligaste stunderna jag någonsin haft i mitt liv. @taylorswift nu vet vi hur man använder en brandsläckare. Jag älskar dig.’

Går Gracie på turné?

Gracie meddelade förra månaden att hon är på väg ut på vägarna runt Storbritannien och Europa för sin The Secret Of Us-turné. Den Grammy-nominerade sångerskan är redo att kliva upp på scenen i en 18-datum turné. Hon kommer att inleda sina shower i Madrid den 9 februari innan hon beger sig till andra europeiska städer inklusive Lissabon, Amsterdam, Berlin och Hamburg. Stjärnan, som nyligen öppnade Eras Tour, kommer sedan att uppträda i Storbritanniens städer; Nottingham, London, Manchester, Cardiff och Dublin innan hon avslutar i Glasgow. Fans som förbeställde det nya albumet på hennes officiella butik får möjlighet att köpa biljetter under en förhandsförsäljning som börjar den 17 juli klockan 10.00. Allmän biljettförsäljning släpps senare den 19 juli klockan 10.00. År 2024 nominerades hon till sin första Grammy i kategorin Best New Artist tillsammans med artister som Ice Spice och Noah Kahan. Gracie har skapat mycket musik tillsammans med producenten och musikern Aaron Dessner. Dessner har arbetat med Swift på alla hennes album sedan folklore år 2020.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version