Jennifer Lopez’s vänner ‘trötta på hennes upptåg’ när hon ansöker om skilsmässa för fjärde gången … med Ben Affleck ‘använder mycket smart taktik mot henne’

Jennifer Lopez egna vänner har föreslagit att skådespelerskan behöver ‘titta inåt’ efter att hon ansökte om skilsmässa från Ben Affleck, avslutande hennes fjärde äktenskap.

En källa nära stjärnan berättade för DailyMail.com att de som står Lopez nära börjar tröttna på hennes kaotiska kärleksliv.

‘Efter fyra misslyckade äktenskap tycker hennes vänner att hon borde titta inåt och fokusera på sig själv istället för vad andra vill att hon ska vara och slutligen ta reda på vem hon är och vad hon vill ha från sin framtid,’ sa insidern.

Lopez, 55, ansökte om skilsmässa utan advokat på tisdagen – på den andra årsdagen för hennes fantastiska bröllopsceremoni i Georgia med Affleck, 52. Hon angav separationsdatumet som den 26 april i år.

Men källan berättade för DailyMail.com att stjärnan i My Love Don’t Cost A Thing inte är den enda som är kapabel att spela tankespel.

När Affleck’s högtstående väg att ta, sa insidern: ‘Jennifer sa att hon var trött på att bli förnedrad av Ben och hon väntade tills tvåårsdagen för att hon ville såra.’

‘Men det sårade honom inte. Han har varit klar länge och innerst inne vet hon detta. Han lät henne ha detta så att hon inte skulle se ut som skurken.’

DailyMail.com har kontaktat representanter för både Affleck och Lopez angående påståendena.

Utan äktenskapsförord på plats skulle deras individuella intäkter från de senaste två åren, vare sig det kommer från filmprojekt eller stora varumärkesavtal, vara gemensam egendom.

Jennifer, som har en rapporterad nettovärde på 400 miljoner dollar, har släppt fyra filmer sedan hon gifte sig med Ben, som uppges vara värt 150 miljoner dollar, inklusive sitt 20 miljoner dollar självfinansierade projekt This Is Me… Now: A Love Story, som dokumenterar parets återupptända romans.

Hon lanserade sin cocktailserie Delola 2023 och var inställd på att ge sig ut på en världsturné till stöd för sitt senaste album ‘This Is Me… Now’ men den ställdes in veckor innan avfärd för att hon skulle ‘fokusera’ på familjen.

Oscarvinnaren Ben, som har ett rapporterat nettovärde på 150 miljoner dollar, har nyligen medverkat i filmerna Air (2023) och Hypnotic (2023). Han avslutade också nyligen inspelningen av en uppföljare till 2016 års The Accountant.

För att ytterligare komplicera saker, arbetade Jennifer och Ben på den kommande filmen Unstoppable.

Medan Affleck producerar projektet tillsammans med Matt Damon, är Lopez en av filmens stjärnor.

Enligt TMZ söker inte Jennifer äktenskapsunderhåll och har bett domaren att neka det för Ben också.

Det påstås att Jennifers skilsmässansökan kommer mitt i hennes och Bens olösta strid om pengar.

Enligt insiderna har exen varit inblandade i ansträngda förhandlingar om uppgörelse i månader. Ibland har Jennifer och Ben slutat tala med varandra helt.

Paret listade sitt 68 miljoner dollar stora äktenskapliga hem i Beverly Hills i maj – ett år efter att de köpt det för 60 miljoner dollar.

Efter att ha misslyckats med att sälja det utanför marknaden, listade de offentligt den vidsträckta egendomen i juni.

Dagar efter Jennifers 55-årsdag i juli, avslutade Ben en ny 20,5 miljoner dollar stor ungkarlslya i Pacific Palisades.

En källa berättade nyligen för Us Weekly att stjärnans beslut att köpa bostaden ‘var avslutningen av förhållandet.’

Samtidigt letar Jennifer fortfarande efter ett nytt LA-hem och letar efter en ‘ny start’, enligt uppgifter från PEOPLE.

Nyheten om Jennifers skilsmässansökan kommer efter att DailyMail.com exklusivt avslöjade att dokumenten hade ‘slutförts, men ännu inte lämnats in.’

Paret har inte fotograferats offentligt tillsammans sedan den 2 juni, men Jennifer sågs lämna hans 100 000 dollar per månad Brentwood-hyreshus förra veckan.

Hon besökte honom på hans 52-årsdag tillsammans med hans ex-fru Jennifer Garner, 51, och barn.

Han var märkbart frånvarande från Jennifers storslagna Bridgerton-temafest i The Hamptons i slutet av juli.

I mitten av skilsmässospekulationerna sågs både Ben och Jen ofta bära sina vigselringar offentligt.

Men deras virvelvindsromans kom till ett slut i början av 2004, när hon och Armageddon-stjärnan abrupt avbröt sin förlovning.

Efter 17 år isär och två misslyckade äktenskap, återupplivade Ben och Jennifer sin romans i maj 2021.

Paret gifte sig sedan i en Las Vegas-ceremoni på A Little White Wedding Chapel i juli 2022.

Bennifer ansluter sig till Sinead O’Conner, Britney Spears, Sarah Michelle Gellar, Bruce Willis och Demi Moore och många fler kändisar som har gift sig på den ikoniska platsen.

‘Kärlek är vacker. Kärlek är snäll. Och det visar sig att kärlek är tålamod. Tjugo år tålamod,’ skrev Lopez och meddelade deras bröllop och skrev under som Jennifer Lynn Affleck.

En månad senare hade de ett mycket större bröllop hemma hos Affleck i Georgia, framför vänner och familj.

Lopez, 55, hade varit gift tre gånger innan. Hon var kortvarigt gift med Ojani Noa från 1997–1998 och med Cris Judd från 2001–2003.

Hon och sångaren Marc Anthony var gifta i ett decennium, efter att ha gift sig 2004, och delar på 14-åriga tvillingar.

Hon började dejta den före detta basebollspelaren Alex Rodriguez 2017, men paret avbröt sin förlovning 2021.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version