En gruppfoto från Jana Duggars bröllop den 15 augusti har lett till spekulationer från fans om att Josh Duggars fru Anna blir utestängd av vissa medlemmar av den kontroversiella familjen.

Anna, som har stöttat Josh trots anklagelser om att han förgripit sig på fyra av sina systrar – Jill, Jessa, Joy-Anna och Jinger, bland andra – syntes inte på en stor familjefoto som togs på Janas bröllop.

Totalt 18 Duggar-barn, samt deras makar och till och med Duggar-barnbarnen, finns med på bilden – med undantag för Anna och de sju barn hon delar med Josh; Mackynzie, Michael, Marcus, Meredith, Mason, Maryella och Madyson.

Jana, 34 år, som är den äldsta dottern i TV-familjen, bytte löften på torsdagen med Stephen Wissmann, 31 år, på The Grand at Willow Springs, en bröllopslokal i Washington County, Arkansas, med 500 personer närvarande, rapporterade People.

En artikel publicerad den 17 augusti av The U.S. Sun indikerade att fans av programmet noterade att Anna hade synts på ett bord under bröllopet.

Bilderna, där fans trodde att Anna syntes, publicerades först av Alaythia Wissmann, brudgummens syster, i ett Instagram Stories-inlägg som var bildtextat ‘Mr & Mrs Wissmann’.

Josh Duggars problematiska förflutna och rättsliga problem

Duggar-familjens TLC-realityserie 19 Kids and Counting ställdes in i juli 2015 efter att Josh Duggars förflutna med övergrepp kommit fram.

En utredning av Josh gjordes 2006 efter att en familjevän avslöjade det, men myndigheterna hänvisade till tidsfristen för att inte väcka åtal vid den tiden.

Josh Duggar avtjänar för närvarande ett fängelsestraff på 12 1/2 år i samband med sin fällande dom 2021 för att ha laddat ner bilder på sexuella övergrepp av barn.

Federala tjänstemän som utredde Josh Duggar sa att han laddat ner de olagliga bilderna på en bilfirma han arbetade på i Arkansas.

Myndigheter som undersökte Josh Duggars dator vittnade om att de 2019 hittade bilder “som visade sexuella övergrepp mot barn, inklusive spädbarn”, enligt AP.

I juni avvisade Högsta domstolen ett överklagande från Josh Duggar angående hans fällande dom 2021. USA:s högsta domstol “gav ingen ytterligare information om avslaget, vilket är vanligt”, enligt AP.

Tidigare hade Josh Duggars fällande dom bekräftats av lägre domstolar, som inte accepterade hans argument att hans advokater borde ha fått fråga om en tidigare anställd på bilfirman som hade en tidigare sexbrottsdom i sitt register; och hade använt datorn i fallet.

Josh Duggars advokater ifrågasatte inte den tidigare anställde i förhören efter att domaren sagt att de inte fick nämna den tidigare anställdes sexbrottsdom, enligt AP.

Innan hans förflutna avslöjades hade Josh Duggar arbetat som lobbyist för Family Research Council, en konservativ organisation. Hans nuvarande frisläppningsdatum från förvaring är planerat till den 2 oktober 2032, enligt InTouch. Anna Duggar: En djupdykning i hennes liv och kontroverser

Anna gifte sig med Josh Duggar – den äldsta sonen till Jim Bob och Michelle Duggar – den 26 september 2008 i Florida, och bröllopet dokumenterades på 19 Kids and Counting’s andra säsongsavsnitt A Very Duggar Wedding.

Paret välkomnade sju barn – Mackynzie, Maryella, Marcus, Mason, Michael, Meredith och Madyson. Anna har fortsatt att bo med sina barn på Duggar-familjens egendom i Tontitown, Arkansas.

En källa avslöjade att Anna hade funderat på att flytta till Texas, men Josh motsatte sig det bestämt. Han ville inte att Anna och barnen skulle flytta bort från hans familj.

Duggar-familjens kusin Amy King erbjöd Anna och barnen en plats att bo medan Josh var i förvaring, men Anna tackade nej. Hon har hållit en låg profil på sociala medier och har raderat sitt Instagram-konto efter Joshs fällande.

Trots svåra omständigheter vill Anna stå vid Joshs sida som hans fru och som en far till deras barn. Men hennes ambitioner är för närvarande inte fysiskt möjliga.

Anna har ett konto på X/Twitter med över 114 000 följare, där hon har varit sporadisk. Efter att ha varit inaktiv på plattformen i två år har hon postat två tweets de senaste tre månaderna, båda till stöd för tidigare president Donald Trump.

Fans har spekulerat om Annas närvaro vid olika evenemang, och många tycker att det är förståeligt att hon är där oavsett historiken kring hennes make.

Analys:
Artikeln ger en inblick i Anna Duggars liv och de kontroverser hon har stått inför. Trots svåra tider har hon försökt stå vid sin mans sida, men har också mött motstånd när det gäller att fatta beslut om framtiden för sig själv och sina barn. Hennes val att behålla en låg profil på sociala medier visar på den påfrestning som hennes familj har genomgått. Fans har delade åsikter om hennes närvaro vid olika evenemang, men de flesta verkar förstå hennes val. Det är en komplex situation som visar på de utmaningar som Anna Duggar och hennes familj står inför. Lär dig hur du investerar smartare och ökar din ekonomiska framgång

Att investera i finansmarknaden kan vara en skrämmande uppgift för många människor, men med rätt kunskap och strategi kan du öka dina chanser till ekonomisk framgång. Genom att förstå marknadens trender, diversifiera din portfölj och hålla dig informerad om de senaste finansiella nyheterna kan du maximera din avkastning och minimera dina risker. Så ta kontroll över din ekonomiska framtid och börja investera smartare redan idag!

Analys:
Den här artikeln ger värdefulla tips och råd för att investera smartare och öka din ekonomiska framgång. Genom att följa dessa riktlinjer kan du öka dina chanser till att nå dina ekonomiska mål och säkra din framtida ekonomiska välbefinnande. Så se till att ta till dig informationen och applicera den i din investeringsstrategi för att maximera din avkastning och minimera dina risker på finansmarknaden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version