Antonio Lindbäck friad från dopningsanklagelser – redo för speedway igen

Antonio Lindbäck har tidigare friats av Antidoping Sverige, och nu har han också friats av antidopningsbyrån Wada (World Anti Doping Agency). Efter att ha testat positivt för otillåtna substanser i början av juli, visade det sig att hans adhd-medicin innehöll ett dopningsklassat medel.

Efter att ha fått beskedet om att han friats, skrev Lindbäck på Instagram: ”Till er andra som inte trodde på mig, jag är ledsen att jag gjorde er besvikna.” Han tackade även Rospiggarna, Valsarna och Agneta Ljungberg för deras stöd under den tid han var avstängd, samt alla fans som visat sitt stöd.

Tyvärr kommer beskedet för sent för att Lindbäck ska kunna delta i Valsarnas match mot Örnarna på torsdagskvällen, en match som är avgörande för vilket av lagen som tar den sista semifinalplatsen i allsvenskan.

I elitserien kör Lindbäck för Rospiggarna från Hallstavik, som redan är klara för säsongen. Med dopningsanklagelserna bakom sig kan Lindbäck nu fokusera på att köra speedway igen och fortsätta sin karriär.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version